pekoča bolečina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

abo m -> pekoča bolečina (8.9.2006 20:32:34)

Pozdravljeni!

Včeraj me je v levem spodnjem delu trebuha močno speklo in od takrat me ful boli tako da komaj dvignem levo nogo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Sem v 14 tednu druge nosečnosti sem na bolniški ker sem imela tudi krče v spodnjem delu trebuha. Tudi v prvi nosečnosti sem imela težave saj sem bila skoraj celo nosečnost na bolniški. Ko sem ginekologinji rekla da imam krče in da me že tišči na vzdol mi je rekla da še to nesme ker je prerana nosečnost in se je delala kot da mi ne verjame[sm=smiley15.gif]. Sedaj me je prav strah v torek imam pregled in nevem kako bo odreagirala na to pekočo bolečino ko ji bom povedala saj mi je zadnjič rekla da me bo po vsej verjetnosti dala delat. Nevem kako bom lahko tako delala saj nemorem sedet saj ko imam noge pokrčene k sebi me tako peče da mi kar solze pridejo v oči pa drugače nisem nevem kako občutljiva na bolečine.

lp abo m

abo m -> RE: pekoča bolečina (9.9.2006 9:58:58)

IZVIRNO SPOROČILO: abo m

Pozdravljeni!

Včeraj me je v levem spodnjem delu trebuha močno speklo in od takrat me ful boli tako da komaj dvignem levo nogo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . Sem v 14 tednu druge nosečnosti sem na bolniški ker sem imela tudi krče v spodnjem delu trebuha. Tudi v prvi nosečnosti sem imela težave saj sem bila skoraj celo nosečnost na bolniški. Ko sem ginekologinji rekla da imam krče in da me že tišči na vzdol mi je rekla da še to nesme ker je prerana nosečnost in se je delala kot da mi ne verjame[sm=smiley15.gif] . Sedaj me je prav strah v torek imam pregled in nevem kako bo odreagirala na to pekočo bolečino ko ji bom povedala saj mi je zadnjič rekla da me bo po vsej verjetnosti dala delat. Nevem kako bom lahko tako delala saj nemorem sedet saj ko imam noge pokrčene k sebi me tako peče da mi kar solze pridejo v oči pa drugače nisem nevem kako občutljiva na bolečine.

lp abo m

Anonimen -> RE: pekoča bolečina (9.9.2006 10:15:03)

To je potem verjetno taka bolčečina, kot če te prime krč? Če je mišica stegnjena, je pa v redu? Tako je bilo pri meni, le da je bila ta bolečina na desni strani pod rebri in to zadnja dva meseca nosečnosti.
Če je to, potem hudega ni, le zoprna stvar. Ne znam pa ti pomagat, ker tudi mene G ni šljivil 5 posto, ko sem mu povedala za to bolečino. Tako sem pač ležala 2 meseca na kavču, upognjena tako, da je bila desna stran čimbolj raztegnjena. Ti si tega itak ne moreš privoščiti, ker jaz sme bila takrat že na porodniški, pa še brez otrok. Kaj pa vem. Za začetek probaj kakšne magnesol tablete. Magnezij pomaga pri krčih, škodovat pa ne more, ker ga itak velikokrat G svetujejo.

Barči78 -> RE: pekoča bolečina (10.9.2006 21:43:28)

Tko je tud mene ene parkrat zapeklo na začetku, zdej na srečo že nekaj časa ne. Se pa dobro spomnim, da sem stala v vrsti, da nekaj plačam, moj pa je zunaj čakal v avtu, kar naenkrat me je tako ostro zapeklo skozi nožnico v trebuh, kot bi z nožem zarezal, sem se samo za trebuh prijela in  počasi šla do avta, kjer me je še enkrat zapeklo, v glavnem grozna bolečina. Vem pa ne od česa pride. Meni se na srečo ne pojavlja več, pa upam, da se ne bo.

Stran: [1]