|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SRAH PORODA IN KILE
8.9.2006 15:56:33   
brundi
Drugič bom že mamica in čeprav vem,da drugače ne gre..me je tko strah poroda-čeprav je pri prvem trajal vse skup sam tri ure;KAKO JE BLO PR VAS DRUGIČ?JE TO NORMALN?AL RES HITREJ GRE VSE..?Pa kile..kr groza me je,ker sem v 14tednu,pa je šlo gor 5kg od šusa!!!!Prvič sm se zredila za 22kg sam je šlo v 4 mescih vse dol,zdaj me pa kr mal skrbi..razlike bo pa za 9,5let...POVEJTE KEJ VZPODBUDNGA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SRAH PORODA IN KILE
8.9.2006 16:51:14   
Beti S
Ojla
Za porod ti menorem povedat iz prve roke, ker sem sedaj drugič user posted image . Z vsako ko govorim, mi reče da je drugič potekalo vse hitreje. Po mojem te je strah samo zato, ker veš kako poteka porod, v prvo nisi morala vedeti. To je vse normalno, vsako je drugič bolj strah
V privi user posted image  sem se zredila 20 kg in sem vse spravila dol tam nekje v 6 m. Ne sekiraj se s kilogrami, glej samo kaj ješ, ne jej nič sladkega in obroke v zmirnih količinah, pa nič po 7 al 8 uri zvečer. Kako jih boš spravila dol? Nevem koliko si stara, če si slučajo starejša, bodo kili šli malo težje in bolj počasi dol. Ma z ustrajnosto je vse da! POČASI SE DALEČ PRIDE user posted image

Lp Beti

(odgovor članu brundi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2006 23:28:21   
sato
Strah te je, ker veš, kaj te čaka. Poskusi ne misliti na porod. Mene je drugič tudi malo stiskalo, potem pa je šlo vse tako hitro, da se nisem imela časa bati. V bistvu sem zadnje tedne že komaj čakala, da grem rodit. Kile pa so šle kar same od sebe in sem po dveh tednih bila že v starih kavbojkah. V prvi nosečnosti sem se zredila 22kg (ki so v pol leta splahnele brez diete), v drugi pa samo 12.
Uživaj v user posted image , ne delaj si nepotrebnih skrbi-tudi ti boš na koncu komaj čakala, da prideš v porodno in stisneš k sebi user posted image . In takrat bosta pričakovanje in veselje večja od strahu.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2006 5:18:59   
anajmad
No,jst sem malo že med starejšimi in ti  bom povedala moje izkušnje. Tudi mene je bilo drugič strašno strah,da se mi je kar mešalo,ko sem si predstavljala,kaj me čaka. V drugi nosečnosti sem se zredila za 7 kg. Ker sem rodila v 24. tednu,ni šlo potem več gor. Drugače bi šlo po moje ful.Po vseh teh nenapovedanih dogodkih, me je presenetila prezgodnja smrt mojega sinčke. Zanosila sem zopet po 9. mesecih. V tej nosečnosti sem se zredila za 6 kg. Tudi to mojo punčico sem rodila prezgodaj,v 26. tednu.
Sedaj ,ko je moja punči stara 8. mesecev,še imam zmeraj preveč kil-vsega skupaj 10 kg preveč.
Porodi,mene je obakrat presenetilo,tako da nisem imela niti časa razmišljati,kako me je strah. Takrat pač sodeluješ z babico,ker veš da po eni strani rešuješ otrokovo življenje. Vsaj pri meni je bilo tako. Pozabila sem vse telesne bolečine,psihične normalno da ostanejo za vso življenje.
Po pravici povedano,bi še rade volje imela  enga otročka,ampak me je preveč strah,da bi še enkrat vse skupaj doživela.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2006 12:00:52   
atteya
Tole je moj prvi post na tem forumu. Hja, jaz imam rok poroda danes.
Pred meseci me je popadel grozen strah pred porodom. Nekako sem do šole za starše mirila sebe, da že kako bom, vendar pa so me potem v šoli prestrašili, čeprav to ni bil njihov namen. Do takrat sem prebrala kar nekaj člankov v zvezi s tem, ampak fotke na katerih je potek poroda....user posted image
Ko otrokova glavica prihaja na dan... ob tej fotki sem takoj dobila asociacijo na to, kako so pred 15 ali 20 leti pri babici dobili telička in sem bila zraven. Meni porod izgleda kot neko popolnoma živalsko dejanje na fotkah. In potem mi enako potrdi še sodelavka, katere mož je s fotoaparatom (naravnal ga je tako, da je fotke delal na nekaj sekund) posnel ves potek (tega hvala bogu nikomur ne pokaže)...user posted image

Ljudje, mene je tako strah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa čeprav si že nekaj časa želim, da bi mali Liam čimprej že prišel na svet, da se znebim tega in še mnogih strahov in da prinese s seboj veliko veselja.

Upam, da ne bo tako hudo, kot si predstavljam. Če bom le kako prišla do interneta, se še kaj oglasim tukaj, da napišem, če je res tako grozno.

BTW: glede kil... jaz nisem imela s tem nobenih težav. Od začetka so danes sem pridobila 4 kg, s tem, da je mali po izračunu ginekologinje težak cca 3,3 kg, nekaj je še voda, pa posteljica itd... Torej računam, da bom po porodu celo lažja kot pred zanositvijo. Tudi slabosti in apetita nisem imela. V bistvu je moja nosečnost idealna. Upam, da bo tak tudi porod.user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2006 11:52:08   
Nixxon
Hočeš rečt, apetit si imela.user posted image

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?