atteya -> RE: SRAH PORODA IN KILE (9.9.2006 12:00:52)
|
Tole je moj prvi post na tem forumu. Hja, jaz imam rok poroda danes. Pred meseci me je popadel grozen strah pred porodom. Nekako sem do šole za starše mirila sebe, da že kako bom, vendar pa so me potem v šoli prestrašili, čeprav to ni bil njihov namen. Do takrat sem prebrala kar nekaj člankov v zvezi s tem, ampak fotke na katerih je potek poroda....[sm=smiley13.gif] Ko otrokova glavica prihaja na dan... ob tej fotki sem takoj dobila asociacijo na to, kako so pred 15 ali 20 leti pri babici dobili telička in sem bila zraven. Meni porod izgleda kot neko popolnoma živalsko dejanje na fotkah. In potem mi enako potrdi še sodelavka, katere mož je s fotoaparatom (naravnal ga je tako, da je fotke delal na nekaj sekund) posnel ves potek (tega hvala bogu nikomur ne pokaže)...[sm=smiley22.gif] Ljudje, mene je tako strah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa čeprav si že nekaj časa želim, da bi mali Liam čimprej že prišel na svet, da se znebim tega in še mnogih strahov in da prinese s seboj veliko veselja. Upam, da ne bo tako hudo, kot si predstavljam. Če bom le kako prišla do interneta, se še kaj oglasim tukaj, da napišem, če je res tako grozno. BTW: glede kil... jaz nisem imela s tem nobenih težav. Od začetka so danes sem pridobila 4 kg, s tem, da je mali po izračunu ginekologinje težak cca 3,3 kg, nekaj je še voda, pa posteljica itd... Torej računam, da bom po porodu celo lažja kot pred zanositvijo. Tudi slabosti in apetita nisem imela. V bistvu je moja nosečnost idealna. Upam, da bo tak tudi porod.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|