|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spominček nekdanjega dekleta
8.9.2006 20:43:56   
Marogica
Anonimna, mene bi to tudi motilo, čeprav nimam teh izkušenj z moževo denarnico- ker denarnice pač nimauser posted image .

Mislim, da nekateri zamenjujete te "spomine". Zame je fotografija, kjer sva z bivšim na sliki nekaj drugega, kot pa če bi nosila fotko bivšega v denarnici. Eno so skupni spomini, moja preteklost, del katere je tudi moj bivši (no jih je več, zato je kar precej fotkuser posted image ), drugo pa je navezanost na nek predmet, ki ti jo je dal/a bivši/a in se od nje ne moreš ločiti oz. jo "vlečeš" s seboj.

Kot sem že rekla, bi me motilo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.9.2006 21:40:11   
MojcaG
nimam nič proti spominom, so del naše preteklosti, ampak šop las?!? to pomeni, da se ne more fizično ločiti od nje... da mora imeti del nje (DOBESEDNO DEL NJE) zmeraj ob sebi. mene bi to zelo motilo.

david user posted image  user posted image  user posted image

pa še tole: pišeš, da bi se ti oddolžil, ker bi cel dan pazil na otroke.. pa saj so tudi njegovi in tako tudi njegova odgovornost!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
9.9.2006 1:02:05   
Anonimen
UFF, da bi moj imel denarnico, v njej pa kitko svoje bivše. user posted image

Saj ne morem verjeti, da ste vse tako razumevajoče. Pa logično da še nekaj čuti do nje oz. je ne more na nek način pozabiti.

Če bi to meni naredil, si ne bi privoščila šopinga, ker s tem nič ne spremeniš, naj ti raje odkrito pove koliko mu je še do nje in zakaj za vraga jo tolikokrat omenja v pogovorih.

Mislim, da ti tole lahko malo smrdi...

Jaz bi vsekakor popuser posted image

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
9.9.2006 10:34:41   
david
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Moj ima eno veliko sliko, ki jo je njegova bivša naslikala - obešeno sredi kuhinje.

Po mojem zato, ker mu je slika všeč in ne zato ker jo je naslikala njegova bivša. Pramen las v denarnici, to pa se mi zdi tako osnovnošolsko. Otročje. Jaz tudi če bi neskončno pogrešal svojo bivšo ne bi pri svojih 30+ in dveh otrokih niti pomislil na kaj takega. Take stvari, če že, sodijo v zaprašeno škatlo in na podstrešje. Ne pa v denarnico. Še sreča, da mu ni za spomin pustila kakšnih svojih spodnjih hlačk ali modrca. Me prav zanima kam bi to stlačil. user posted image

d.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 54
9.9.2006 12:10:22   
tincci
Ma veš kaj, jaz bi sprejela Davidov predlog, njegov šop bi ob prvi priliki letel v smeti, on bi se mi pa ob naslednji omembi bivše orng moral pojasnit! Sej še dolg to prenašašuser posted image user posted image

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 55
9.9.2006 15:48:03   
suzy007
Mene bi tudi to motilo - namreč to, da šopek las nosi v denarnici. S spominčkom ni nič narobe, če je spravljen v kakšni škatli in mogoče pogledaš vsakih 10 let, pa malce obujaš spomine s starimi prijatelji... Tudi jaz imam razne spominčke. Čeprav mislim, da bom veliko tega vrgla v smeti, zdaj ko se bom selila. Spravila si bom samo od tistih ljudi, ki so mi res veliko pomenili.

Mislim, da tvojemu možu res bivša veliko pomeni. To pa še ne pomeni, da tebe ne ljubi. Odkrito mu povej, kako te to moti. Pa naj jih spravi kam drugam, če jih že ne more vreči v smeti. Pa tudi v družbi ne bi smel toliko govoriti o bivši. Še posebno v družbi tvojih prijateljev. Mogoče edino v svoji družbi - tisti, ki so tudi poznali bivšo!
Odkrit pogovor reši marsikaj. Čeprav se tega načela (na žalost) jaz ne držim.
Mislim, da si pametna punca in da boš to rešila kar najbolje. Vso srečo ti želim!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 56
9.9.2006 20:39:15   
.malina
jz mam pa shranjen uporabljen kondom od bivšega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   [Brisano sporočilo]
10.9.2006 17:44:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu .malina)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
12.9.2006 14:43:09   
Abby
Ko sva z mojim začela resno hodit, je bil moj prvi pogoj, da e znebitevilk raznih sex kolegic, jaz pa sem storila isto, ker nisem želela njega obremenjevati s svojo preteklostjo. RAznih relikvij pa tudi ni shranil: k meni je prišel z  vrečko najnujnejših oblačil, vse ostalo - od obleke do starih pisem dopisovalk - je pa njegova skrbna mamica pometala proč. Sama sicer imam nek obesek za ključe od  bivšega, pa se vlači nekje v hiši med kramo in niti ne bi vedela, kje ga iskat. Res pa nobeden od naju prej ni imel resno resne zveze, da bi hodila s partnerjem skup na morje, živela skupaj ipd.

Bi me pa, jasno, motilo, če bi visel na preteklosti.

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 59
12.9.2006 21:29:23   
Pupica
Sem za spominčke, če imaš dober odnos z bivšim. Ampak obvezno na kraju,kjer se ne vidi.Sama jih nimam, ker spomini so tuisti k so v srcu, ne na polici.Tam delajo je le šaro, in nič drugega.
Pri mojem lubiju mi ne more it noben spomin na živce ker ni nič ostalo, je ne prebavlja, kar je bilo pa tacga je pa itak vse pobrala. Bi pa ušpičla jaz tako, da bi mu kitka izginila neznano kamuser posted image Pa nej SI bi SAMO upal vprašat, kje je??Bi popizdla da bi se prah dvigovaluser posted image user posted image user posted image user posted image
Torej če si pametna pa če te mot, pa če po pogovoru ne bo sreče, naj ubogi lasje najdejo končno svoj miruser posted image nekje...v smeteh!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   [Brisano sporočilo]
13.9.2006 0:09:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?