urši*
|
Pri nas je pa takole.Prejšnji teden dva dni uvajanja s straši.Potem v petek sem ga pustila tam 2 uri od po 10ih, pa do pol12ih.Super, brez joka, navdušen.Tako je bilo še v ponedeljek in torek isto po dve uri, tudi brez problema.sem bla tako vesela, da je kaj.Potem pa v sredo malo joka vmes, ko sem ga pustila se ni jokal,potem v četrtek isto, pa jest tudi ni hotel.Dma pa groza-jok , spat ni hotel, skos bi mamico... Danes mi je že doma rekel Mamica ne vrtec...mi je blo full hudo, pa sem mu rekla, da se bo imel lepo in , da ga pridem hitro iskat.Ko sva prišla tja , se je začel full jokat, pa sm ga kr dala pomočnici in sem šla, ker je rekla., da boljše, da kr grem in se je menda jokal še malo, potem pa vse vredu, pa tudi jedel je normalno.zdaj ga bom dala pa spat, pa bomo vidli, kako bo.Ima pa super vzgojiteljice, tako, da ga mirne duše tam pustim, ker vem , da mu ne bo hudega.Ga pocartajo, pa potolažijo. V ponedeljek , bo šel pa od 8ih pa do pol 12ih, spat bo šel pa doma. Vsak se navadi,tam se majo fajn, veliko se naučijo, igrajo in so po moje veliko bolj prilagodljivi, kot pa mi.Prvi dan sm jokala js , namesto, da bi on... lp