bobek05
|
1. dan v vrtcu smo mi imeli malo krizo, ker ko sta z atijom prišla tja, ga je mali tudi ignoriral, pa je šel.. sva mislila, da bo ok... po 2h urah sva šla ponj in vzgojiteljica je rekla, da je vmes 2x jokal, ampak da ni bilo hujšega.. redno je začel tulit, ko je videl mene (ko sva prišla ponj) in še potem ko sva prišla domov in sem ga dala spat je v spanju hlipal... me je srček bolel od žalosti 2. dan sem jaz šla z nim v vrtec, ker se pri atiju po 1. dnevu pol dneva ni hotel cartat... bila sem ves čas z njim, po zajtrku (ob 9.30) pa sem ga vzela domov, ker je bil že zelo utrujen (zbudil se je ob 6h) - je bil čisto ok, na hipe malo tečko, pa malo je k meni silil, meni nosil igrače in knjigice, ampak se je znal tudi vklopit 3. dan (danes) je šel z njim v vrtec spet ati (ker jaz nisem mogla) in je ves čas hodil not in ven, bral časopis, ga opazoval od daleč, ampak če je videl, da ga mali išče, se je vrnil v učilnico... uspelo mu je celo po zajtrku malega uspavat in mali je spal 1,5 h (sem bila ful presenečena! - ampak ne zato, ker je tak dolgo spal, ampak zato, ker je sploh zaspal in ker ves tisti živžav ni motil).. potem ko se je zbudil, so šli malo ven in se je lepo igral in po kosilu je ati šel ponj... in je bilo v bistvu danes že kar ok... jutri grem spet jaz z njim in bomo probali, da ga bo ena izmed vzgojiteljic uspavala... ne vem, kakšen nasvet naj ti dam... mi smo ugotovili, da naš rabi malo po malo in ne vsega naenkrat (da bi ga npr. kar tam pustili)... tvoj otrok verjetno jokca, ker še prebavlja vse novo in šok.. saj se bo navadil... naš je tudi v petek začel smrkat in še zdaj malo kašlja in mu teče iz noska, ampak sumiva da bolj zaradi zobkov (da mu je padel imunski sistem) kot pa da bi kaj pobral v vrtcu, čeprav nikoli ne veš - večina otrok v vrtcu je bolj ali manj ves čas smrkavih (vsaj 1. leto), ampak baje, da dokler otrok nima vročine ali driske ali kaj podobnega, da je še ok...