|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobozdravnik CE-VE
29.8.2006 9:40:39   
m_m
OJla. Mi smo že bili stari eno leto, no smo že blizu leta in pol, pri zobozdravniku pa še nismo bili. Pa me zanima če poznate kakega otroškega zobozravnika oz. če katerega priporočate? Gre se za okolico CE proti Velenju, Šoštanju, Mozirju, Šmatrtnem, Žalcu...

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobozdravnik CE-VE
29.8.2006 11:49:24   
smrček
V celjskem zdravstvenem domu dela dr. Škapinova. Naročiš pa se lahko na 5434-338 od 12.30 do 13.30

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 11:53:37   
NIN@
Dr.Škapinova gre mislim da 1.9 ali 1.10 v pokoj ima pe že super naslednico!

lp
nin@

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2006 8:20:49   
ksenjak
Mi našega vozimo v Prebold in je super. Sem ti že na mesečnicah več napisala.

Lp

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2006 22:40:39   
noe
Ksenijak , me zanima, h katerim v Prebold? Mogoče k Pečniku? Ali  vzame male tudi?

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2006 9:13:45   
ksenjak
Noe - dr. Rakuša. Ta ima otroke, za dr. Pečnika pa ne vem. V bistvu ne poznam nikogar drugega v Preboldu, za Rakušo sem izvedela, ko sem iskala zobozdravnika za otroka in so ga priporočili.

Lp Ksenja

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2006 9:22:29   
noe
Jaz hodim k dr. Pečniku, zato mi je blo mal čuden, ker kolk jaz vem ne  vzame malčkov.A dr. Rakuša je vredu za malčke, men deluje mal¨ neprijazen¨. Za Žalec pa pravijo, da zobozdravnica ful hitro zgubi živce in se začne dret na otroke.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2006 10:13:48   
ksenjak
On je kar se zob tiče precej strog, ampak saj drugače ne gre. V bistvu je strog s straši (kar naprej daje napotke, kaj se sme in kaj ne, ampak v bistvu samo dobro hoče) in ne otroci. Do otrok ima pa prav poseben pristop, v smislu, da se otroci ne bojijo zobozdravnika, ampak da hodijo tja, kakor če bi šli v trgovino. Ko je šel enkrat moj zraven naju z otrokom, je potem zunaj rekel, da je hotel na začetku kar ven zbežati. Ampak do otrok je pa res nežen in prijazen. Take so moje izkušnje.

Lp 

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2006 11:33:27   
m_m
O, hvala vam. Nekaj bomo izbrali user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?