zobozdravnik CE-VE (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

m_m -> zobozdravnik CE-VE (29.8.2006 9:40:39)

OJla. Mi smo že bili stari eno leto, no smo že blizu leta in pol, pri zobozdravniku pa še nismo bili. Pa me zanima če poznate kakega otroškega zobozravnika oz. če katerega priporočate? Gre se za okolico CE proti Velenju, Šoštanju, Mozirju, Šmatrtnem, Žalcu...

smrček -> RE: zobozdravnik CE-VE (29.8.2006 11:49:24)

V celjskem zdravstvenem domu dela dr. Škapinova. Naročiš pa se lahko na 5434-338 od 12.30 do 13.30

NIN@ -> RE: zobozdravnik CE-VE (29.8.2006 11:53:37)

Dr.Škapinova gre mislim da 1.9 ali 1.10 v pokoj ima pe že super naslednico!

lp
nin@

ksenjak -> RE: zobozdravnik CE-VE (30.8.2006 8:20:49)

Mi našega vozimo v Prebold in je super. Sem ti že na mesečnicah več napisala.

Lp

noe -> RE: zobozdravnik CE-VE (2.9.2006 22:40:39)

Ksenijak , me zanima, h katerim v Prebold? Mogoče k Pečniku? Ali  vzame male tudi?

ksenjak -> RE: zobozdravnik CE-VE (4.9.2006 9:13:45)

Noe - dr. Rakuša. Ta ima otroke, za dr. Pečnika pa ne vem. V bistvu ne poznam nikogar drugega v Preboldu, za Rakušo sem izvedela, ko sem iskala zobozdravnika za otroka in so ga priporočili.

Lp Ksenja

noe -> RE: zobozdravnik CE-VE (4.9.2006 9:22:29)

Jaz hodim k dr. Pečniku, zato mi je blo mal čuden, ker kolk jaz vem ne  vzame malčkov.A dr. Rakuša je vredu za malčke, men deluje mal¨ neprijazen¨. Za Žalec pa pravijo, da zobozdravnica ful hitro zgubi živce in se začne dret na otroke.

ksenjak -> RE: zobozdravnik CE-VE (4.9.2006 10:13:48)

On je kar se zob tiče precej strog, ampak saj drugače ne gre. V bistvu je strog s straši (kar naprej daje napotke, kaj se sme in kaj ne, ampak v bistvu samo dobro hoče) in ne otroci. Do otrok ima pa prav poseben pristop, v smislu, da se otroci ne bojijo zobozdravnika, ampak da hodijo tja, kakor če bi šli v trgovino. Ko je šel enkrat moj zraven naju z otrokom, je potem zunaj rekel, da je hotel na začetku kar ven zbežati. Ampak do otrok je pa res nežen in prijazen. Take so moje izkušnje.

Lp 

m_m -> RE: zobozdravnik CE-VE (5.9.2006 11:33:27)

O, hvala vam. Nekaj bomo izbrali [sm=rozica.gif]

Stran: [1]