|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po jogurtu bruha...
25.8.2006 14:34:17   
karla 04
Cau!

Spet se javljam z enim problemckom.
Ker ste mi ze velikokrat pomagale in dale dobre nasvete, se zopet "opiram" na vas.
Hcerkica je stara 9 mesecev in vedno, ko ji dam med sadje navaden jogurt (najvec pol jogurta) po priblizno 1 uri bruha. Do sedaj je se vedno. Tudi po skuti. Drugih problemov nima (kaksnih flekov, izpuscajev, driske...), tako, da ne vem zakaj bi se to dogajalo.
Alergije na mleko ni imela (testirali so jo pri 3 mesecih) .
Kaj naj raje prekinem z ml. izdelki? Drugace mlecne kasice dobro prenasa. Tudi gluten prenasa OK.
Hvala za nasvet in lep vikend!

Lp, Karla
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po jogurtu bruha...
25.8.2006 14:48:34   
thor
Kaj pa če ji kombinacija jogurt - sadje ne paše? Moj fantek še zdaj pri 15 mesecih bruhne če je skupaj navaden jogurt in sveže sadje (ni važno kakšno-banane, jabolka, nektarine..), medtem ko sadni jogurti in skutice s sadjem niso problem.

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2006 17:45:42   
Felicity
Poskušaj s kakšnim manj mastnim jogurtom. Mogoče bo pomagalo.

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2006 18:44:30   
mml
Kaj pa če bi ji dala samo jogurt/skuto brez sadja in sadje po tem posebaj? Mogoče ji ne odgovarja samo kombinacija...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2006 21:26:26   
vanč
Naš mali je star 11 mesecev in tudi bruha po jogurtu, skuticah,... Res je,da smo imeli probleme s povečanim polivanjem in še vedno ni čisto v redu, ker mi včasih bruhne (kar precej) tudi po mlečnih kašicah. Vendar sem ugotovila, da mi nikoli ne bruhne po navadni pasirani skuti od ljubljanskih mlekarn in po Lumpijevem jogurtu. Včasih tudi jaz vmešam sveže sadje, sploh v navadno skuto.Poskusi!

vanč

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2006 21:40:07   
karla 04
1000x hvala za vsak odgovor!
Bom probla sam jogurt in skuto, brez sadja.
Nasa ima tudi reflux, tako, da je pila Aptamil AR in ga pije se sedaj in tudi ona, velikokrat po mlecni kasici bruhne nazaj. Tudi gosto hrano mi kdaj malo izbruha, vendar po jogurtu s sadjem pa izbruha ponavadi vse, po moznosti se kaksen obrok od prej. Grozno! Pa vse je na pol ze prebavljeno...

Se bom ravnala se malo po vasih nasvetih.
Hvala vsem in LP!!!

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?