po jogurtu bruha... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

karla 04 -> po jogurtu bruha... (25.8.2006 14:34:17)

Cau!

Spet se javljam z enim problemckom.
Ker ste mi ze velikokrat pomagale in dale dobre nasvete, se zopet "opiram" na vas.
Hcerkica je stara 9 mesecev in vedno, ko ji dam med sadje navaden jogurt (najvec pol jogurta) po priblizno 1 uri bruha. Do sedaj je se vedno. Tudi po skuti. Drugih problemov nima (kaksnih flekov, izpuscajev, driske...), tako, da ne vem zakaj bi se to dogajalo.
Alergije na mleko ni imela (testirali so jo pri 3 mesecih) .
Kaj naj raje prekinem z ml. izdelki? Drugace mlecne kasice dobro prenasa. Tudi gluten prenasa OK.
Hvala za nasvet in lep vikend!

Lp, Karla

thor -> RE: po jogurtu bruha... (25.8.2006 14:48:34)

Kaj pa če ji kombinacija jogurt - sadje ne paše? Moj fantek še zdaj pri 15 mesecih bruhne če je skupaj navaden jogurt in sveže sadje (ni važno kakšno-banane, jabolka, nektarine..), medtem ko sadni jogurti in skutice s sadjem niso problem.

Felicity -> RE: po jogurtu bruha... (25.8.2006 17:45:42)

Poskušaj s kakšnim manj mastnim jogurtom. Mogoče bo pomagalo.

mml -> RE: po jogurtu bruha... (25.8.2006 18:44:30)

Kaj pa če bi ji dala samo jogurt/skuto brez sadja in sadje po tem posebaj? Mogoče ji ne odgovarja samo kombinacija...

vanč -> RE: po jogurtu bruha... (25.8.2006 21:26:26)

Naš mali je star 11 mesecev in tudi bruha po jogurtu, skuticah,... Res je,da smo imeli probleme s povečanim polivanjem in še vedno ni čisto v redu, ker mi včasih bruhne (kar precej) tudi po mlečnih kašicah. Vendar sem ugotovila, da mi nikoli ne bruhne po navadni pasirani skuti od ljubljanskih mlekarn in po Lumpijevem jogurtu. Včasih tudi jaz vmešam sveže sadje, sploh v navadno skuto.Poskusi!

karla 04 -> RE: po jogurtu bruha... (25.8.2006 21:40:07)

1000x hvala za vsak odgovor!
Bom probla sam jogurt in skuto, brez sadja.
Nasa ima tudi reflux, tako, da je pila Aptamil AR in ga pije se sedaj in tudi ona, velikokrat po mlecni kasici bruhne nazaj. Tudi gosto hrano mi kdaj malo izbruha, vendar po jogurtu s sadjem pa izbruha ponavadi vse, po moznosti se kaksen obrok od prej. Grozno! Pa vse je na pol ze prebavljeno...

Se bom ravnala se malo po vasih nasvetih.
Hvala vsem in LP!!!

Stran: [1]