Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 14:49:01
|
|
|
|
škratek
|
Ratalo v prvo. Sem si pa izračunala plodne dni in potem sva 2x v teh dneh in smo dobili pikico... Ostalim želim enako srečo...
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 14:58:20
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: curkica Hojla! Tudi mene zanima nekaj podobnega, namreč; Ali je kateri ratalo, da je normalno zanosila, kljub PCO? Hvala za odgovor, LP! Ja moja svakinja je zanosila pri 20 prvič, ker ji je g. rekla da je bol malo možnosti da bi imela otroke in itak niso nič pazil, potem so hotl še enga pa je trajal 2 leti truda da je zopet zanosila, zdej pa je tavelik star 11, tamala stara 6 in zdaj septembra pričakujejo še enga , vendar spet ni šlo čist gladko, saj so pa tega delal kar 3 leta. je pa res da ni na nobene preiskave hodila le klomifen (al neki) je jemala. Tako da punca ne obupat
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 18:09:50
|
|
|
|
sun123
|
Ratalo v prvo oz. en mesec prej preden sva hotela delat zares. Enkrat brez kontracepcije pa je blo. Sedaj pa upam, da bo v tretje? Mogoče preveč računam, pa dojim...???
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 21:39:06
|
|
|
|
ANA_P
|
p..., vas je dosti, ki vam je ratal v prvo. ČESTITAM! No nam pa ni - upamo da bo v šestnajsto
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 21:44:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P p..., vas je dosti, ki vam je ratal v prvo. ČESTITAM! No nam pa ni - upamo da bo v šestnajsto Itak da bo V najslabšem primeru 17ič! Sam zihr bo ta mesc, k sm pesti zate držala
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 22:06:19
|
|
|
|
ANA_P
|
BRAVO KARIN24!!!!!!!!!!!! HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 26.8.2006 16:20:14
|
|
|
|
buča
|
prvič ratalo v prvo,sem rekla mojmu med seksom-dej not spust,za štos....v drugo ratala v tretjem poskusu...v tretje pa ne rata.ja ,a ni znan pregovor,da gre v tretje rado..?
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 26.8.2006 16:24:34
|
|
|
|
ALESSA
|
Hy! Nama je 2x ratalo v prvo. Sem si pa izračunala 1. in 2. LP, Alessa, 6t
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 26.8.2006 17:14:24
|
|
|
|
gradles
|
Pozdravljene, vsem, ki je ratalo v prvo vam je za čestitat. Nama sicer ni ampak bova pa nadaljevala prihodnji mesec. Upam, pa da nama uspe, ker si seveda neznansko oba želiva . Čeprav sem po tihem upala, da bo me je pa danes vseeno že zjutraj razjezilo, ko sem videla, da je prišla . Upam, da se pridružim čim prej!!!! Vsem nosečkam pa lepo nosečnost in čim večjega buščija!!
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 26.8.2006 17:53:29
|
|
|
|
Gina
|
3x v prvo.
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 26.8.2006 23:26:31
|
|
|
|
KODA
|
Tadrugič.Sploh nismo planirali,pa nas je presenetilo. Za prvega,smo se pa trudili 3 leta.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.