|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a je kateri ratalo v prvo
25.8.2006 14:49:01   
škratek
Ratalo v prvo. Sem si pa izračunala plodne dni in potem sva 2x v teh dneh in smo dobili pikico...

Ostalim želim enako srečo...user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.8.2006 14:58:20   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: curkica

Hojla!
Tudi mene zanima nekaj podobnega, namreč; Ali je kateri ratalo, da je normalno zanosila, kljub PCO?

Hvala za odgovor, LP!

Ja moja svakinja je zanosila pri 20 prvič, ker ji je g. rekla da je bol malo možnosti da bi imela otroke in itak niso nič pazil, potem so hotl še enga pa je trajal 2 leti truda da je zopet zanosila, zdej pa je tavelik star 11, tamala stara 6 in zdaj septembra pričakujejo še engauser posted image user posted image , vendar spet ni šlo čist gladko, saj so pa tega delal kar 3 leta. je pa res da ni na nobene preiskave hodila le klomifen (al neki) je jemala.

Tako da punca ne obupat user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.8.2006 18:09:50   
sun123
Ratalo v prvo oz. en mesec prej preden sva hotela delat zares. Enkrat brez kontracepcije pa je blo. Sedaj pa upam, da bo v tretje? Mogoče preveč računam, pa dojim...???

(odgovor članu škratek)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.8.2006 21:39:06   
ANA_P
p..., vas je dosti, ki vam je ratal v prvo. ČESTITAM! No nam pa ni - upamo da bo  v šestnajstouser posted image

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.8.2006 21:44:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

p..., vas je dosti, ki vam je ratal v prvo. ČESTITAM! No nam pa ni - upamo da bo  v šestnajstouser posted image

Itak da bouser posted image user posted image user posted image

V najslabšem primeru 17ič!

Sam zihr bo ta mesc, k sm pesti zate držalauser posted image

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
25.8.2006 22:06:19   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO KARIN24!!!!!!!!!!!!
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.8.2006 16:20:14   
buča
prvič ratalo v prvo,sem rekla mojmu med seksom-dej not spust,za štos....v drugo ratala v tretjem poskusu...v tretje pa ne rata.ja user posted image ,a ni znan pregovor,da gre v tretje rado..?user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.8.2006 16:24:34   
ALESSA
Hy! user posted image

Nama je 2x ratalo  v prvo. Sem si pa izračunala 1. in 2. user posted image user posted image  user posted image

LP, Alessa, 6t user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.8.2006 17:14:24   
gradles
Pozdravljene, vsem, ki je ratalo v prvo vam je za čestitat. Nama sicer ni ampak bova pa nadaljevala prihodnji mesec. Upam, pa da nama uspe, ker si seveda neznansko oba želivauser posted image . Čeprav sem po tihem upala, da bo me je pa danes vseeno  že zjutraj razjezilo, ko sem videla, da je prišla user posted image . Upam, da se user posted image pridružim čim prej!!!!

Vsem nosečkam pa lepo nosečnost in čim večjega buščija!!user posted image user posted image

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.8.2006 17:53:29   
Gina
3x v prvo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gradles)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.8.2006 23:26:31   
KODA
Tadrugič.Sploh nismo planirali,pa nas je presenetilo.
Za prvega,smo se pa trudili 3 leta.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.8.2006 23:30:50   
al1*
Nam tudi 2x v prvo. In tudi midva nisva nič računala.

lp

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.