Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 8:46:18
|
|
|
|
Marogica
|
Nama je ratalo v prvo. V življenju si nisem računala, kdaj imam ovlulacijo, torej nama je ratalo na hop-hop , kot si napisala. SEveda je pri hop-hop potrebna najbrž tudi sreča.
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 8:47:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Dvakrat ratalo v prvo . Prvič se je "ponesrečilo", češ, kar dajva, saj v prvo nikomur ne uspe. Drugič je bilo izračunano.
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 8:50:53
|
|
|
|
Ninica
|
Midva sva pa rekla, da bova začela delat na , ker se v redkih primerih prime takoj, boto trajalo. Ampak sem zanosila takoj prvi mesec - bila sem kar šokirana, ker nisem pričakovala, da bi se prijelo tako hitro - smo pa bili zelo veseli . Tako, da lahko povem, da je ratalo na prvo
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 8:51:22
|
|
|
|
Lumpi
|
2x je ratalo v prvo. Prvič sem si izraunala, drugič pa je bilo na hop-hop.
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 9:00:40
|
|
|
|
Kati23
|
Nama ni ratalo v prvo, ampak v drugo - tudi to je zelo hitro Prvič sva zgrešila plodne dneve (nisva nič računala), v drugo pa sva jih računala in se je obrestovalo Tudi midva nisva mislila, da se bo tako hitro prijelo (no, vsaj jaz, moj je itak mislil, da se vsem kar takoj prime, če že samo enkrat hop-hop). Nosečka sem pa 3 tedne. In seveda sva zdaj oba vesela!!! Komaj čakava, da bova lahko še ostalim povedala!
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 9:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
če bi tudi meni ratalo v prvo, bi bila sedaj noseča najmanj 8 mesecev!! mi pa še kar hop-hop-hop-hop! upam da vama rata hitro "pohopat" pa lep hop želim
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 9:25:59
|
|
|
|
srki
|
Ratalo v prvo, nič računala. Verjetno je prisostovala partnerjeva daljša odsotnost
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 9:29:07
|
|
|
|
kepica
|
Prvič je ratalo v prvo, drugič bo pa mogoče v drugo. Še ne vem. Me čaka test naslednji teden. Upam, da se pokažeta
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 9:31:55
|
|
|
|
Metika
|
Prvič nama je ratalo takoj prvi mesec brez kakšnega računanja, drugič pa tretji mesec - me je že malo panika in sva tam okrog ovulacije malo bolj intenzivno. Torej je precej od sreče odvisno. Mislim, da je bolje, če se ne začneš ukvarjati z vsemi mogočimi izračuni in plodnimi dnevi, saj potem padeš v nekakšno psihozo, ko ne moreš misliti na nič drugego kot kdaj bo ratalo. Je Bolje biti sproščen, pa prej uspe.
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 9:37:04
|
|
|
|
ada2
|
prvič je ratalo brez da bi sploh prosili za to drugič pa sma si rekla: a bi mela otročka? ja pa dejva! pa je bilo takoj.
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 9:38:19
|
|
|
|
viv_
|
2x v prvo na hop-hop. Nikoli v življenju nisem računala ovulacije. Raho - čestitke!
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 9:48:57
|
|
|
|
Naja31
|
Ratalo prvič ko sva imela nezaščiten odnos. Brez računanja ovulacije. V drugo je tudi ratalo takoj, ampak se je nesrečno končalo.
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 9:56:01
|
|
|
|
sisi80
|
Midva sva bila obkrožena s pari, ki so psihično obremenjeni s planiranjem in tako iz meseca v mesec razočarani. Pa sva enostavno prenehala s pazljivostjo, češ, saj itak ne bo kar takoj. Pa je bilo takoj. In zdaj je naš Jan zadovoljen, smeječ dvomesečnik.
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 9:59:39
|
|
|
|
puncica
|
Prvič ratalo v tretjem mescu, drugič je pa ratal takoj. To se pravi prvic ko sva hopahpa brez zaščite
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 10:32:07
|
|
|
|
LUNA06
|
Midva sva takoj po prenehanju jemanja KT poskušala pa ni šlo, potem smo ugotovili da zaradi pregrade v maternici.Ko smo to odstranli, je ratalo v prvo.Sem si sicer nekaj računala po koledarčku na tej strani, vendar bi ratalo vseeno, ker sva z kar pogosto , zdaj v malo manj.
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 10:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
No jst ti bom pa drug tedn povedala če je rata v prvo
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 10:41:28
|
|
|
|
sašaš
|
Nama je ratalo kar takoj - pa sploh še ni bila v planu. Sva hotela šele čez kakšne 2-3 mesece začeti delati na tem (ko bi se preselila). Pa sva se enkrat malo afnala brez zaščite in je kar ratalo! Na srečo - bolje, da te kakšen mesec prej preseneti kot pa čakanje iz meseca v mesec.
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 11:17:37
|
|
|
|
muza
|
Tudi pri nas je ratalo kar v prvo , ko sva se odločila za naraščaj. Nikoli še nisem uporabljala kakšnega posebnega računanja glede O dni. Po občutko vem, kdaj so tisti "dobri" dnevi in se je za enkrat izkazalo kot zanesljivo. Ne vem pa, če se bo ravnanje po občutku obneslo tudi, ko se odločimo za drugega ?!
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 11:34:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ratalo v prvo.Moj je upal,da ga bomo dalj delal
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 12:53:44
|
|
|
|
šnucika
|
tudi nama v prvo! Po nehanju jemanja KT, sem samo en mesec naredila premora in potem in je bilo !Sem pa v mesecu premora in mesecu,ko sem zanosila delala O teste,ki pa niso popolnoma nič pokazali...ampak zanosila pa sem!
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 13:01:06
|
|
|
|
curkica
|
Hojla! Tudi mene zanima nekaj podobnega, namreč; Ali je kateri ratalo, da je normalno zanosila, kljub PCO? Hvala za odgovor, LP!
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 13:42:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, blagor vam
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 13:43:43
|
|
|
|
*metuljčica*
|
ojla, Nama je tudi ratalo v prvo, takoj po prenehanju jemanja tablet (po 3 mesecih) in imamo punčko, sedaj pa se je zgodilo spet in to prav tako po prenehanju jemanja tablet in to takoj po menstruaciji, tako da sedaj pričakujemo še drugega, Seveda pa mi je moj gospod pripomnil: "SAMO POGLEDAM TE, PA JE SI ŽE NOSEČA".
|
|
|
|
RE: a je kateri ratalo v prvo 25.8.2006 14:34:34
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina Punce, blagor vam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?