|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skutke
23.8.2006 21:10:48   
Reza
Ojla. sem slišala, da nekatere že dajete svojim 8 mesečnikom poleg jogurtov tudi skute. Zanima me kakšne oz. katere. Kaj moram pazit pri nakupu skutke za mojo 8 mesečnico?

Hvala, zlate ste.

29. decembra se je rodila naša Ava.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skutke
23.8.2006 21:47:20   
amy26
Mi skutke prakticirame že kar nekaj časa mislim da od 7.meseca, kupujem pa Fruchtwerge, skute s sadjem. Prav tako večkrat dam majhno navadno skuto in not banano ali hruško,...po želji.

(odgovor članu Reza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2006 21:57:26   
natalia
isto. smo tudi prej začeli. pazi pač na morebitno alergijo, če ji bo všeč...

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2006 11:08:37   
Metuljček Cekinček
Pri nas so zakon sadne skutke Ljubljanskih mlekarn. Samo da vidi tisti plastični lonček s pisanimi črtami pa že začne s svojim "mam mam mam" user posted image .

Seveda pa za mlečno malico prakticiramo tudi navadne jogurte in navadno skuto s svežim sadjem (banane, marelice, maline, breskve).

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2006 20:33:10   
Neli1
Moj sonček ima najraje skuto s podloženim sadjem Ljubljanskih mlekarn.

...Reza, zanima me kje si rodila 29.12. Saj je namreč tudi moj sonček na ta dan prijokal na svet.

(odgovor članu Reza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2006 21:37:19   
mayflower
Čeprav mi je pediatrinja svetovala mlečne izdelke po 8-mescu, sem mu začela dajat Fruchstwerge in navadni jogurt že po 7.mescu. Razlog je v tem, da prej ni hotel jesti in mi je vse spljuval ven. Zdaj pa običajno pojeva kak sadni kompot ali kašico in potem po potrebi še kako skutko ali pa mu sadje zmešam z jogurtom. Tako sva končno zamenjala obrok...Prej pa sva se en mesec matrala.

(odgovor članu Neli1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2006 21:39:56   
teta beta
Jaz ji dajem topfen creme Danone, jogurtni desert s podloženim sadjem od mlekarne celeia, včasih skutko s pdoloženim sadjem od ljubljanskih mlekarn, najraje pa topfen creme od spara iz programa natur pur. Žal se dobi samo v Avstriji, pri nas pa samo njihovi jogurti. Fruchtzwerge še ni jedla.

Tudi jaz sem začela po 8. mesecu, najprej z navadnim jogurtom.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Neli1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!