|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   omaka za testenine???
21.8.2006 22:26:24   
lex
Ok naveličala sem se delat testenine z navadno mesno omako ali z tunino ali zelenjavno. Rada bi naredla kaj s sirom pa tega še nikoli nisem delala, ker pač prej moj ati tega ni jedel, men je pa tako dobro. Sedaj imam pa svojo kuhno pa moram malo začet migat z omakami.

kdaj pa lahko otroci začnejo jesti gobovo omako? moj je star 1,5 leta. Men se je že prokluser posted image  lušta.
Hvala!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: omaka za testenine???
22.8.2006 20:48:55   
Gina
Če hočeš gobovo omako, je meni ful dobra tale. Čebulo ali še boljše por in česen malo popražiš, daš čez narezane šampinjone, vegetaš, ali pač soliš in popraš, če ne maraš vegete, ko so mehki preliješ s sladko smetano (jaz jo dam veliko, vsaj 3dcl) in samo toliko pokuhaš, da prevre. Dodaš svež peteršilj in nariban sir.
Ta omaka je lahko tako za riž, kus kus ali kakšne testenine. Če imate radi meso, daš takoj za čebulo malo potenstat še belo meso.

Drugače pa je meni najljubša omaka od tistih ta hitrih tale:

V že kuhane in odcejene špagete daš eno žlico paradižnika iz tube, eno žvrkljano jajce in eno ornk šlico kisle smetane. Malo potenstaš, toliko da jajce ni surovo (jaz jem z veseljem tudi čisto surovega, je ful njami, čeprav se čudno sliši) in če ti paše, potreseš nariban sir čez - ali tudi ne, če ga ni doma, je ravno tako ok. Pa dober tek. Daleč najboljše mi je to jesti z olivami.

Če bi kako omako za njoke npr. ali raviole, potem je pa najbolj simpl naredit bešamel, pa ful sira čez.

aja, moj ta mali ima 2 leti, pa kakšno gobico tudi napiči v omaki, drugače pa bolj pomaka

sem ti hotela reči, da če imaš kako drugo meso, da je npr. svinjina ali pa če nimaš doma gob, lahko komot meso na čebuli ali poru prepražiš, pa dodaš čisto malo gobove juhe ali omake, pa vodo in na koncu smetano in sir, da se stopi- ja ravno tako ful dobro

< Sporočilo je popravil Gina -- 22.8.2006 20:52:23 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: omaka za testenine???
24.8.2006 15:54:52   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image  Grem kar kuhat!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?