|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAKUP VOZIČKA V TUJINI
21.8.2006 9:15:22   
Anonimen
ŽIVJO PUNCE,

PROIM VSE, KI STE ŽE KUPOVALE VOZIČKE V TUJINI POVEJTE MI ZA KAKŠNO TRGOVINO. ODLOČILA SEM SE ZA NOVI VOZIČEK OD PEG PEREGA GT3, PA MI JE PRI NAS PREDRAG. NA KIKIWELTU GA NIMAJO. ČE KATERA VE ZA KAKŠNO DRUGO SPLETNO STRAN ALI PA TRGOVINO V AVSTRIJI ALI NEMČIJI, ITALIJI BI JI BILA ZELO HVALEŽNA.

LEP POZDRAV
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NAKUP VOZIČKA V TUJINI
21.8.2006 9:43:28   
Maxica
Jaz sem voziček PP Pliko P3 kupila pred dvemi leti v Italiji, v Gorici, v trgovini Look.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2006 10:18:37   
Anonimen
Jaz sem našla nekaj izdelkov po ugodnih cenah na strani http://www.ebabycom.it
Npr. Peg Perego Pramette je bil pri nas na sončku 75.900 SIT, tam pa 274 EUR.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2006 10:22:23   
Anonimen
A ja, pa še za eno trgovino v Trstu vem, kjer imajo normalne cene za otroško opremo. To je trgovina IO BIMBO v centru Trsta (najdeš na internetu točen naslov). Tam sem npr. dobila Angelcare (prenosna varuška + senzor dihanja) za 30.000 SIT, pri nas je bil kao v akciji znižan iz 39.900 SIT na 35.900 SIT.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2006 14:44:49   
mihi33
Pozdravljena,

Jaz sem kupila voziček od Teutonie, že pred štirimi leti, ki ja bomo februarja vzeli v ponovno uporabo, saj je še super ohranjen.
Na splošno ti lahko svetujem da so vozički nemške izdelave bolj dodelani kakor italijanski ter trpežnejši - taka je vsaj moja izkušnja.

Glede trgovin pa ti v Gradcu lahko priporočim naslednje trgovine:
Kika, Leiner, XXX Lutz, Toys'r'us - posebno v prvih dvej je super izbira, pa še dodatno ti naročijo vse zadeve.

Pa uspešen nakup, M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2006 8:06:02   
onina
Kako je pa z garancijo pri teh vozičkih? Če se kaj pokvari, a moraš potem v tujino peljat popravit, ali kako?

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2006 10:10:00   
anjaa
peg perego mislim da ima tudi pri nas servis, tako da ti ga nebo treba v tujino vozit če bo slučajno kasneje kaj narobe!

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2006 10:14:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Tam sem npr. dobila Angelcare (prenosna varuška + senzor dihanja) za 30.000 SIT, pri nas je bil kao v akciji znižan iz 39.900 SIT na 35.900 SIT.

Tole pa poračunaš AC in potne stroške si pa že na istem ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2006 11:39:50   
Anonimen
valda ne greš samo po eno stvar naenkrat (angelcare se slučajno spomnem točne cene), jaz sem nakupila kar nekaj opreme ceneje kot pri nas in prihranila kar nekaj denarja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.