NAKUP VOZIČKA V TUJINI (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Anonimen -> NAKUP VOZIČKA V TUJINI (21.8.2006 9:15:22)

ŽIVJO PUNCE,

PROIM VSE, KI STE ŽE KUPOVALE VOZIČKE V TUJINI POVEJTE MI ZA KAKŠNO TRGOVINO. ODLOČILA SEM SE ZA NOVI VOZIČEK OD PEG PEREGA GT3, PA MI JE PRI NAS PREDRAG. NA KIKIWELTU GA NIMAJO. ČE KATERA VE ZA KAKŠNO DRUGO SPLETNO STRAN ALI PA TRGOVINO V AVSTRIJI ALI NEMČIJI, ITALIJI BI JI BILA ZELO HVALEŽNA.

LEP POZDRAV

Maxica -> RE: NAKUP VOZIČKA V TUJINI (21.8.2006 9:43:28)

Jaz sem voziček PP Pliko P3 kupila pred dvemi leti v Italiji, v Gorici, v trgovini Look.

Anonimen -> RE: NAKUP VOZIČKA V TUJINI (21.8.2006 10:18:37)

Jaz sem našla nekaj izdelkov po ugodnih cenah na strani http://www.ebabycom.it
Npr. Peg Perego Pramette je bil pri nas na sončku 75.900 SIT, tam pa 274 EUR.

Anonimen -> RE: NAKUP VOZIČKA V TUJINI (21.8.2006 10:22:23)

A ja, pa še za eno trgovino v Trstu vem, kjer imajo normalne cene za otroško opremo. To je trgovina IO BIMBO v centru Trsta (najdeš na internetu točen naslov). Tam sem npr. dobila Angelcare (prenosna varuška + senzor dihanja) za 30.000 SIT, pri nas je bil kao v akciji znižan iz 39.900 SIT na 35.900 SIT.

mihi33 -> RE: NAKUP VOZIČKA V TUJINI (21.8.2006 14:44:49)

Pozdravljena,

Jaz sem kupila voziček od Teutonie, že pred štirimi leti, ki ja bomo februarja vzeli v ponovno uporabo, saj je še super ohranjen.
Na splošno ti lahko svetujem da so vozički nemške izdelave bolj dodelani kakor italijanski ter trpežnejši - taka je vsaj moja izkušnja.

Glede trgovin pa ti v Gradcu lahko priporočim naslednje trgovine:
Kika, Leiner, XXX Lutz, Toys'r'us - posebno v prvih dvej je super izbira, pa še dodatno ti naročijo vse zadeve.

Pa uspešen nakup, M.

onina -> RE: NAKUP VOZIČKA V TUJINI (6.9.2006 8:06:02)

Kako je pa z garancijo pri teh vozičkih? Če se kaj pokvari, a moraš potem v tujino peljat popravit, ali kako?

anjaa -> RE: NAKUP VOZIČKA V TUJINI (6.9.2006 10:10:00)

peg perego mislim da ima tudi pri nas servis, tako da ti ga nebo treba v tujino vozit če bo slučajno kasneje kaj narobe!

Anonimen -> RE: NAKUP VOZIČKA V TUJINI (6.9.2006 10:14:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Tam sem npr. dobila Angelcare (prenosna varuška + senzor dihanja) za 30.000 SIT, pri nas je bil kao v akciji znižan iz 39.900 SIT na 35.900 SIT.

Tole pa poračunaš AC in potne stroške si pa že na istem ...

Anonimen -> RE: NAKUP VOZIČKA V TUJINI (6.9.2006 11:39:50)

valda ne greš samo po eno stvar naenkrat (angelcare se slučajno spomnem točne cene), jaz sem nakupila kar nekaj opreme ceneje kot pri nas in prihranila kar nekaj denarja

Stran: [1]