Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 13.8.2006 20:41:41
|
|
|
|
Laubica
|
Si poskusila z sladko smetano in gongonzolo in zdenka sirček NNNNNJJJJJAAAAMMMMIIII
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 22.8.2006 21:33:33
|
|
|
|
N _ B
|
topljen sir sladka smetana (1/3 lahko nadomestiš z mlekom) pol žličke gorčice muškatni orešček, poper, sol po okusu
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 22.8.2006 21:54:11
|
|
|
|
GATA
|
Jaz jo naredim tako, da v lonček dam vodo (po potrebi odvisno koliko hočeš imeti omake), kislo smetano (spet glede na okus... jaz dam cca pol malega lončka) to zmešam z metlico, nato dodam žličko moke (odvisno koliko gosto hočeš imeti) in še enkrat zmešam z metlico, vliijem k zrezkom malo pomešam pri zrezkih, da se tisto nekaj olja lepo "sprime" z omako (da se ga ne vidi) in to je to.
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 23.8.2006 14:34:41
|
|
|
|
Poka
|
Blek, men pa itak nič kar se dobi v restavracijah ni dobro... Jaz naredim zrezke tako: V ponev dam malo (kapljico) olja, puranove zrezke na vsaki strani popečem, po eni strani namažem z gorčico (aja, predenj jih dam not še sol, poper, vegeta, česen), pol pa včasih dam zraven še gobe v slanici, zalijem pa z instant gobjo juho, ki jo stopim v lončku vode. Pol pa v to vlijem še sladko ali pa kislo smetano. Lahko pa stopimo še zdenka sir ali gorgonzolo, sam zdenka je manj masten- jaz dam Happy cow light. Lahko pa zrezke samo popečeš , gorčica in zaliješ s sladko smetano, sam pride zelo gosta omaka, pa potem npr. doliješ malo vode.
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 23.8.2006 14:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Spečem zrezke in jih na koncu prelijem z 2 dcl sladke smetane. Če je preredko, zgostim z moko in vodo, ki ju predhodno zmešam v skodelici. Jaz začinim z Vegeto.
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 25.9.2006 22:26:19
|
|
|
|
muška
|
spečem zrezke, jih prelijem s sladko smetano in dodam še malo sira, da se vse skupaj zgosti in zveže, nato pa veselicaaaa
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 27.9.2006 9:07:32
|
|
|
|
corfu
|
sladko smetano za kafe, sladice, tisto ki je za stepanja, ali smetano za kuhanje?
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 27.9.2006 10:21:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj je moja najmlajša,ki obiskuje gostinsko šolo naredila odlične puranje kocke v smetanovi omaki. Na kocke je narezala puranje zrezke,ki so bili predhodno malo bolj na debelo narezani.Na žlici olja jih je popekla,zalila z malo vode.Popoprala in posolila in dodala list lovorja.Posebi je zmešala sladko smetano z naribanim parmezanom in to zlila v lonec med puranje kocke.Ko je po petih minutah prevrelo je dodala še dva sirova lističa,počakala,da se stopita in omakca je bila narejena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Primerjava porodov florecitaTiste, ki ste rodile (vsaj) 2x: Zanima me, kako bi opisale svoja prva 2 poroda?1. porod lažji,hitrejši in z manj bolečinami (
19%)
2. porod lažji, hitrejši in z manj bolečinami (
33%)
Oba približno enaka (
23%)
2. porod hitrejši,vendar bolj boleč (
24%)
Število vseh glasov: 144Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!