|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: našla sem
6.8.2006 18:05:00   
nina6
Midva tudi nisva imela obiskkov, nobene rjavolase sosede. Kaj kmalu se je izkazalo, da me vara. Če se samo malo stisneta, je dovolj da njen las prinese domov.
Takšna je pač moja izkušnja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.8.2006 18:10:33   
Anonimen
pejt se mal detektiva in mal po njegovih oblačilih počekeri; če je kaj na tem, boš sigurno najdla omenjeni las gor.

(odgovor članu nina6)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
6.8.2006 19:36:13   
Anonimen
Kot sem že verjetno omenila,nikjer nič,niti v sobi,skratka nikjer,samo v kuhinji na tepihu.Sem mal po stopnišču pogledala in ležijo črni laski tam ,tako da zgleda da so se res not prenesli.Vsaj upam tako.Hvala za nasveteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
6.8.2006 19:36:50   
Anonimen
Jaz ne bi nikoli rekla, da so lasje od zunaj, pa saj ne bi mogla biti tako naivna. Mi tudi hodimo ven in tamal ki lazi vsepovsod nikoli ne prinese kakega lasu notri, tako da las razen naših ni v stanovanju.

Jaz se ne bi zanašala na to, da so padli kaki sosedi skozi okno, razen če ni bila soseda ali pa kaka druga bejba v vajinem stanovanju. Sorry, meni to pač tako deluje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
6.8.2006 19:54:52   
Anonimen
Ko sem jaz nazadnje našla dolge blond lase (sicer v spalnici na postelji), sem se kmalu za tem ločila.
Če bi jih našla na vhodu notri v hiši user posted image  ne vem.
En sam las načeloma ne pomeni varanja.
Mal opazuj. ne delaj še scene, ampak opazuj. škoda, da si mu sploh rekla, da si ga opazila. Če te vara, bo zdaj prekleto pazljiv.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
6.8.2006 20:19:26   
Anonimen
DIANA in zakaj ne bi mogel biti las od zunaj??
A kamenčkov in smetja,ki so še težji od lasa se ne privleče domov??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
6.8.2006 20:30:08   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Da imaš preveč časa in bujno domišljijo.
mi doma imamo tudi v spalnici različne lase,ki niso od mene in me vara??to je od obiskov,ker se ne sezuvamo doma in potem to raznosiš povsod po stanovanju

ja, ampak vedno iste???? ma če niso od domačih, družine ali soseda, pol bi tud jaz rekla, da je imel "obiske". sploh če lase najde vedno, ko je bil sam doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.8.2006 20:39:53   
Anonimen
Sem mal po stopnišču pogledala in ležijo črni laski tam ,tako da zgleda da so se res not prenesli.

no evo, zadeva rešena :)

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 6.8.2006 20:40:49 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
6.8.2006 22:03:36   
Anonimen
Anonimna, sprašuješ zakaj ne bi mogel biti las od zunaj. Jaz sem ti samo povedala, kako je pri nas. Privlečemo blato, kamenčke, las pa še nisem našla.

S tem, da je na začetku napisala, da je našla črne lase ko je pometala in to ne 1x, ampak VEČKRAT. Kot sem ti rekla, jaz fejst gledam na tla kaj vse prinesemo in las ni nič po tleh. Pa se tudi kakšen obisk ne sezuje in gredo direktno v kuhinjo ali sobo grr, no pa ko pomivam nikoli ne najdem las.user posted image

Lahko pa da tale možek obiskuje kakšen frizerski salon, se sprehodi po njemu gor in dol, ja v tem primeru bi pa lahko večkrat prinesel lase domov, pa še to bi bilo sumljivo, zakaj vedno ČRNEuser posted image

Lahko sem pa jaz preveč sumničava, nič ne rečem, morda imate ve prav, sicer pa nisem rekla da jo vara ali kaj podobnega, samo da pri nas s čevlji domov ne prinesemo las. Morda pa imamo take super čevlje na katere se nič ne prime, tudi to je mogoče.

Anonimna ne sekiraj se preveč, če pa imate avto pa tam malo prečekiraj, v avtu se hitro najdejo kakšna znamenja, morda celo kake hlačke, v vsakem primeru pa ziher kakšen las

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
6.8.2006 23:14:21   
ona
GLEDE LAS V AVTU-JAZ SEM TAKO UGOTOVILA,DA IMA TAST LJUBICO,KER SEM MU SESALA AVTO IN JE BILO FUL SVETLIH MALO DALJŠIH LAS IN SEM MU TO ZA HEC OMENILA IN JE ZANIKAL,POL JE PA POČASI PRIZNAL!!SEVEDA MU LJUBICE NE ZAVIDAM,KER JE ŽE NEKAJ ČASA VDOVEC IN JE PRAV RABIL ŽENSKO...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.8.2006 13:01:50   
tehnofil
vedno ko najdem kak tak las

Ob varanju je vedno več znakov (ne samo las na tleh). In dalj časa ko traja več jih je vidnih. (pa ne las ampak znakovuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.8.2006 22:28:50   
tincci
Ena iz filma Two can play that game:
sposodi si od kake prijateljice ene spodnje hlačke (večje ali pa manjše kot jih nosiš) in vsa zaprepadena stopi pred njega in ga vprašaj, čigave so te hlačke, da tvoje niso. Moraš res dobro zaigrat. In potem boš videla, če se bo začel izmotavati...

Škoda, da si mu sploh kaj rekla. Mi imamo veliko stanovanje pa dost obiskov pa če najdem lase, jih od koga, ki je bil na obisku, nikol kr ene neznane!

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.8.2006 23:40:13   
G in T
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

vedno ko najdem kak tak las

Ob varanju je vedno več znakov (ne samo las na tleh). In dalj časa ko traja več jih je vidnih. (pa ne las ampak znakovuser posted image )

Točno takouser posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 38
8.8.2006 15:49:07   
siniti
jz sm dostkrat ko sem oprala cunje najdla blond lase (sama sem črnolaska), ko so se zmotali skupaj z ostalimi... takoj ko sem odprla vratca od pralnega stroja sem jih zagledala, ker so se ponavad nabral ob gumi... sm bla prvič tih ker res zna kdaj pridt kšn las od bog ve kje... pa tud mi nismo mel obiskov, jaz pa tud nimam nobene blond kolegice...  naslednič sem pa najdla las med njegovimi gatami ko sem daljala cunje prat... sem mu jebuser posted image vse po spisku... kmet se mi je pa sam smeju, pa govoru da se mi meša, da bom zarad podivjanih hormonov znorela (sem bla lih pr koncu nosečnosti)... no potem za nameček od znanke slišim da ga videva z eno blond ko se pelje v avtu... mater takrt je pa počl... tko da...
veš kaj jz tud nism mogla verjet, še sama seb sm govorila da mi tega že ne bi naredu, pa še noseča in tko naprej... grem pa zdj stavt da je takrt bla ena blond v igri (on še vedno ne prizna in ne bi, tud če bi ga na njej dobila) in mislm da se mi tud svita kera... ona bo svoje že še pokasirala sam da jo dobim... mater ne vem kako jih ni sram, jz vem da se z vezanim moškim ne grem petljat, pa da je zadn, zdj vidm kok trplenja loh povzročiš...

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 39
8.8.2006 22:08:54   
Anonimen
saniti,pa kaj si po vsem tem še ostala z njim?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
14.8.2006 12:18:26   
siniti
ne sm že dva mesca samska... ma mi je čist fino veš, mam mojo princeso, tko da mi tud dolgcs ni!user posted image

on ma pa zarad mene loh po tanovem 10 blondink, pa še cunje nej mu perejo...

< Sporočilo je popravil siniti -- 14.8.2006 12:19:24 >

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.8.2006 16:32:35   
Gina
Ja, moj (bivši) je tudi lase domov vlačil. Pa tudi se je delal, kot da se je meni zmešalo. Je pa tako, da nikoli ni samo enega znaka po moje. Zihr pušča tudi druge sledi, če kaj počne. Moj je pozno hodil domov, začel se je rihtat, mazat s kremicami, zmišljeval si je vzroke, zakaj ga ni domov, fitnes je trajal do treh ponoči, včasih je hodil domov popraskan po hrbtu, domov je nosil plišaste igračke in podobne reči, ki jih dajejo ljubice svojim moškim (in jih dajal otrokom), začel je poslušati drugo muziko, ful cd-jev je imel v avtu z ljubezensko muziko, delal je mnoooogo kilometrov, stol na sovoznikovi strani v avtu je bil vedno malo premaknjen, iz trgovine ga ni bilo tri ure....To je le par idej, zato, da boš bolj zihr v to, ali kaj počne ali ne. Lep dan!

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?