Anonimen
|
Anonimna, sprašuješ zakaj ne bi mogel biti las od zunaj. Jaz sem ti samo povedala, kako je pri nas. Privlečemo blato, kamenčke, las pa še nisem našla. S tem, da je na začetku napisala, da je našla črne lase ko je pometala in to ne 1x, ampak VEČKRAT. Kot sem ti rekla, jaz fejst gledam na tla kaj vse prinesemo in las ni nič po tleh. Pa se tudi kakšen obisk ne sezuje in gredo direktno v kuhinjo ali sobo grr, no pa ko pomivam nikoli ne najdem las. Lahko pa da tale možek obiskuje kakšen frizerski salon, se sprehodi po njemu gor in dol, ja v tem primeru bi pa lahko večkrat prinesel lase domov, pa še to bi bilo sumljivo, zakaj vedno ČRNE Lahko sem pa jaz preveč sumničava, nič ne rečem, morda imate ve prav, sicer pa nisem rekla da jo vara ali kaj podobnega, samo da pri nas s čevlji domov ne prinesemo las. Morda pa imamo take super čevlje na katere se nič ne prime, tudi to je mogoče. Anonimna ne sekiraj se preveč, če pa imate avto pa tam malo prečekiraj, v avtu se hitro najdejo kakšna znamenja, morda celo kake hlačke, v vsakem primeru pa ziher kakšen las
|