|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   našla sem
6.8.2006 14:03:55   
Anonimen
lase dolge črne,ko sem pometala tepih.Pa ne prvičkar večkrat.vedno ga nahrulim zaradi tega,pa vedno reče,da se not prinesejo,ker se v kuhinji ne sezuvamo.Zdaj pa mi je prekipelo.Ok saj razumem,da je z otrokom včasih doma,da nebi ampak vedno ko najdem kak tak las pomislim.Kaj mi svetujete,sem norauser posted image ??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: našla sem
6.8.2006 14:07:34   
Anonimen
Pomisliš kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2006 14:13:35   
ona
Ja,da jo menda vara,ker so bili črne lasje na tepihu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2006 14:14:56   
pika74
Kaj pa če ste imeli kakšno črnolaso teto al pa strica na obisku... user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2006 14:15:07   
Anonimen
Da imaš preveč časa in bujno domišljijo.
mi doma imamo tudi v spalnici različne lase,ki niso od mene in me vara??to je od obiskov,ker se ne sezuvamo doma in potem to raznosiš povsod po stanovanju

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2006 14:18:50   
Anonimen
Ja sej sm si mislna no da to misl no user posted image

Sam halo kaj je tolk butast da bi te prevaral na kuhinjskem tepihu al kaj?

Ja no eni mate pa res mal preveč cajta pa domišlije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2006 14:41:14   
Anonimen
ravno v tem je fora,da nimamo kaj obiskov,ker je zelo malo stanovanje,če že gremo mi na obiske.In to ni razlog.Vem da morda pretiravam ampak kaj hočem,ko pa jih pač najdem.Pa vedno mu to pod nos mečem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2006 14:47:56   
Anonimen
Dokler niso sramne dlake, je še vse O.K.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
6.8.2006 14:48:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2006 14:50:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2006 15:04:40   
muki1
Hej Karin, zakaj pa ne na kuhinjskem tepihu? Če jo vara, je že boljše da jo na kuhinjskih tleh, kot pa v njeni postelji user posted image .

No, šalo na stran. Mi imamo polno punčk dolgolask, morda je kakšni igrači lasek izpadel. Ne vem sicer, koliko je star vajin otrok, ampak mogoče so lasje od punčk.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2006 15:06:26   
BLAŽIKA
No,če pa nimate obiskov in ti nimaš črnih las- Je smešno ,ko tole berem,samo je pa tudi čudno-od kje črni lasje,če ti nisi črnolaska,obiskov pa nimate?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2006 15:08:54   
Anonimen
Ja muki maš prou! Pa še hladilnik je blizu če je pol lačen. Ma ne, ne me resno jemat.

Jst mislim da se je to od odzuni prnesl al pa od kkšne punčke kokr je muki rekla.
Ne vem no jst osebno bi prej na vse drugo pomislna k na kej tacga.
Je pa čist odvisno kakšn odnos mata. Ti poznaš svojga pa lhku edin sama pogruntaš če ti "naklada".

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.8.2006 15:27:28   
Anonimen
imava vredu odnos in malega otroka.Nikoli nebi podvomila v njega,ampak kaj ko jim ne vidiš v glavo.Men je tud že vse skupaj smešno ampak vseeno.Marsikaj se nabere na tepihu,kot se rekla že,saj se ne sezuva v kuhinji,ampak vedno ene par 2 alije črni enaki.Kaj bi ve naredile v tej situaciji?Vedno si rečem eh ampak se vedno znova potem sprašuje,kaj pa če...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.8.2006 15:31:38   
Anonimen
Skrito kamero v kuhinjo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.8.2006 15:33:37   
Anonimen
dejstvo je, da je anonimna že večktrat našla lase enake dolžine in barve (ena in ista oseba?!); možnosti je več, in sicer:
i) mož te vara s črnolaso dolgolasko (v nadaljevanju ČD)
ii) ČD-sko imaš za sosedo (katere fetiš je česanje na hodniku); glede na to, da se ne sezuvate obstaja velika verjetnost, da se te lase notri prinese
iii) kakor so že moje predhodnice omenile - možno da so ti lasje od kakšne otroš.igrače
...pol mi pa že zmanjka idej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.8.2006 15:35:12   
Anonimen
A imata kakšno "pridno" sosedo, ki dnevno "čisti" svoje stanovanje skozi okno? Pri nas imamo kar nekaj upokojenih sosed, ki pridno predpražnike, rjuhe, tepihe in deke strepajo skozi okno oz. balkon. Nočeš vedeti kaj vse prileti v stanovanje skozi odprta balkonska vrata in oknauser posted image . Da ne morem sušiti perila na balkonu, sem se pa že sprijaznilauser posted image . Ja, nekateri ljudje so resuser posted image ... Sori - malce me je zaneslo s temeuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
6.8.2006 15:48:35   
Anonimen
situacija je taka,da imam eno črnolaso sosedo zgoraj.Je bolj "moškega"tipa tako da se ne češe kaj prevečuser posted image Pupa od tamale pa nobena nima črnih las.On govori češ da ni nor da si bo domov zravn otroka koga povabil in da zakaj tao grdo o njem sploh lahko mislim.Hallllouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
6.8.2006 16:12:48   
mamči
Pa recimo da ta soseda od zgoraj stresa posteljino, tepihe, kaj vem kaj, pa pade na vaš balkon (če ga imate) pa se pol noter nanosi ?
Al pa ima tvoj dragi dolgolasega prijatelja, ki pride kdaj na pir...

Ne vem, je hecno in sumljivo hkrati. Če ti ne veš, od kod lasje pol ve odgovor pač tvoj dragi. Pa res ne hodi kakšna sorodnica, kolegica, znanka, sodelavka k vam z takimi lasmi ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.8.2006 16:17:44   
Anonimen
ne mamči,ne hodi nihče taki k nam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
6.8.2006 16:57:37   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jp. Ko postanejo nesramne je huje. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.8.2006 17:15:51   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne mamči,ne hodi nihče taki k nam.user posted image

Ja, pol pa najboljše, da začneš prihajat domov ob "neobičajnih" urah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.8.2006 17:20:32   
CatJa
Ne vem no jst osebno bi prej na vse drugo pomislna k na kej tacga.

Roko na srce, jaz bi najprej pomislila na kakšno vsiljivko, sploh če bi večkrat našla lase. Tole s prinašanjem od zunaj je pa res mal za lase privlečeno. Potem bi se našli še kakšni drugačni, ne samo črni in dolgi user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.8.2006 17:38:38   
Anonimen
Najbolje je malo pošpegati po službi od partnerja, moški smo običajno leni in ne hodimo daleč po črne lase če že ni tista vaša soseda. Preiščite tudi spodnje perilo pred pranjem, morda se bo tudi tam kaj našlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
6.8.2006 17:38:46   
Anonimen
saj se jih najde vseh sort,ampak ti so mi bolj sumljiviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?