metuLJchy
|
Še dobro da imamo ta forum, ki včasih neverjetno pomaga! Jaz se moram spet na vas obrnit za pomoč, drugače se mi bodo čez vikend živčki kravžlali... Prvo vprašanje je bilo sicer že neštetokrat obdelano, ma ga bom še enkrat zastavila, ker se v nobenen od prejšnjih nisem povsem našla... Skratka, moj mesečni ciklus je totalno zmešan, najkrajši je dolg cca. 21 dni, prejšnji mesec ko mi zamujala bil dolg skoraj 45 dni! Tako da ta mesec spoloh nisem nič računala kdaj naj bi prišla, ker ne vem kaj sploh računat...no 22 dan (v četrtek) se mi je pojavila res blaga krvavitev, bledo rjavkaste barve, ampak vse skupaj par kapljic, nič več...sem si mislila, ok, je spet prišla ta ruska teta, ok, pač več sreče drugič in bo vsaj na morju mir pred njo...potem cel dan nič, včeraj tudi nič, danes spet nič....pred menstruacijo se mi je že večkrat pojavil tak izcedek, ma ponavadi je bil konstanten do ta prave , pa tudi močnejši je bil... zdaj pa se dobesedno izgubil...problem je to, ker ne vem, koliko je ta mesec sploh dolg moj ciklus, morda je že čas za teto, morda še ni! Pa neverjetno so me prsi bolele včeraj zvečer, nikoli me še niso, sem se že ustrašila da kaj narobe, ampak danes zjutraj je bolečina izginila... Drugo vprašanje, ki me muči.... v primeru morebitne zanosite, ali katera ma izkušnje kako šport vpliva, ali škoduje če se vsak dan cca uro in pol ukvarjaš z njim (konkretno kolesarjenje, z vzponi) do katerega meseca se lahko, nasplošno me zanima kako fizične obremenitve vplivajo na ? Sem vam že zdaj hvaležna za odgovore in čimlepši vikend vsem, naj se zaradi dežje ne skrije vaš notranji sonček!
|