Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: boleče koleno pri teku! 3.8.2006 7:40:41
|
|
|
|
muki1
|
Pri meni je takšne bolečine povzročal meniskus. Mi prav zaskoči, da se niti zravnati ne morem, potem hitro počepnem, da mi prav poči v kolenu, pa ni več zaskočeno, samo boli pa itak. Mene je najbolj obremenjeval, ko sem delali določene vaje pri pilatesu. Kupi si čudežni trak dr. Levina ( Top Shop ).
< Sporočilo je popravil muki1 -- 3.8.2006 7:41:26 >
|
|
RE: boleče koleno pri teku! 3.8.2006 8:07:05
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Kupi si čudežni trak dr. Levina ( Top Shop ). Bi, samo me je strah, da dobim ( kot stranski učinek) potem tolikšna ušesa, kot jih ima on
|
|
RE: boleče koleno pri teku! 3.8.2006 8:25:34
|
|
|
|
muki1
|
Se boš pač zvečer z njimi pokrila, ne boš več dek kupovala . Drugače, pa mislim, da so to ti trakci, ki jih vidiš, da jih nekateri nosijo med športanjem.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2006 9:47:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: boleče koleno pri teku! 3.8.2006 10:00:29
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radha Ja,gospa...res bo treba trakce nabavit Če si bolj okrogle sorte,pa si se sedaj spravila teč,vedi,da je koleno kar precej obremenjeno.Zato ga moraš malo podpreti.Sicer imam pa jaz take probleme s komolcem-kar zaskoči se in moram izvesti nek posebni gib,da lahko normalno funkcionira Ti bom jst dala bolj okrogle sorte . Eno okol ušes Lej, bejba, sem bila zeloo okrogle sorte a sem shujšala za 30 kil. Sedaj imam normalno težo(po ITM). In ker bi rada učvrstila telo, sem začela laufat. jančika, hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2006 10:44:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?