|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sladko dušeno zelje
1.8.2006 14:15:29   
BLAŽIKA
No zanima me kako naredite sladko zelje da je res sladko?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

______________________
Naslovi se pišejo z malimi črkami, ker velike pomenijo kričanje. lp

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 3.8.2006 9:15:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKO NAREDITE SLADKO DUŠENO ZELJE
1.8.2006 14:20:32   
N _ B
Drobno sesekljaš čebulo, jo prepražiš in dodaš na rezance narezano zelje, pokriješ in dušiš. Po potrebi prilivaš vodo. Ko se zelje spusti priliješ toliko vode, da je pokrito, dodaš strok strtega česna, mleto kumino, polovico jušne kocke ali začinko, lovorjev list in na kocke narezan krompir (cca 1 na osebo). Ko se krompir zmehča, dodam malo žličko paradižnikove mezge in vse skupaj pretlačim in počasi kuham še 15-20 minut.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAKO NAREDITE SLADKO DUŠENO ZELJE
1.8.2006 14:22:17   
darjatimci
Jaz najprej narežem zelje ga prelijem s slanim kropom in potem prepražim malo čebule,dodam sladkor,da karamelizira in potem dodam odcejeno zelje.Dušim do mehkega malo pomokam,da se zgosti omaka in dolijem kar z odlitim kropom,potem še malo solim in še sladkam,to je to.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KAKO NAREDITE SLADKO DUŠENO ZELJE
1.8.2006 14:22:22   
BLAŽIKA
N&B samo to pa ni potem sladkega okusa? Ali se motim?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KAKO NAREDITE SLADKO DUŠENO ZELJE
1.8.2006 14:24:02   
BLAŽIKA
O darjatimci hvala. Bom kar sedaj probala naredit po tvojem receptu.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: KAKO NAREDITE SLADKO DUŠENO ZELJE
1.8.2006 14:24:58   
N _ B
Upam, da imava v mislih enako jed. Gre za prikuho, mi jo imamo pa kar za glavno jed. Običajno zraven skuham kar hrenovko. Je pa mlado zelje že samo po sebi sladko.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: KAKO NAREDITE SLADKO DUŠENO ZELJE
1.8.2006 14:41:18   
darjatimci
O darjatimci hvala. Bom kar sedaj probala naredit po tvojem receptu.
.
Mi zraven jemo še pire krompir in imamo to res radi,njami,njami.Pa dober tek.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: KAKO NAREDITE SLADKO DUŠENO ZELJE
2.8.2006 15:07:09   
g
Sladko zelje naribam (kot za solato-mogoče za malenkost debelejše), nato ga prekuham v slani vodi, odcedim in dam ponovno kuhat v svežo vodo. Potem dodam: na drobno zrezano čebulo, česen, na kolobarje korenčka, na majhne kockice krompirja, lovorjev list, 2 jušni zelenjavni kocki in na koncu cca 1 dcl paradižnik-mezge. Ko se vse zmehča naredim prežganje (olje+moka). In to je to. Pri nas se največkrat je zraven pohanega in dušenega mesa, čeprav je samostojno s kruhom ravno tako dobro!
To je sicer bolj kuhano kot dušeno, ampak pri nas zelo priljubljeno
LP

< Sporočilo je popravil g -- 2.8.2006 15:08:07 >

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?