Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste, ki imate pomivalne stroje 7.8.2006 9:26:39
|
|
|
|
MH0
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Moti me, če bi umazana posoda čakala v stroju, da ga napolnimo (kar ga do večera verjetno bi), ker se razvije en prav grd vonj. Mi v takšnem primeru uporabljamo splakovanje.
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate pomivalne stroje - cena t... 7.8.2006 10:04:51
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MH0 IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Moti me, če bi umazana posoda čakala v stroju, da ga napolnimo (kar ga do večera verjetno bi), ker se razvije en prav grd vonj. Mi v takšnem primeru uporabljamo splakovanje. jaz tudi, vsaj predpranje dam, če je posoda zlo umazana, pa vem, da bo enčas stala - ampak to se redko zgodi. CENE TABLETK: za vse, ki morate spet v trgovino - jaz sem uspela včeraj nabavit Somat 5. v sparu in mercatorju je po 1.999,00 SIt 64 KOM. to je velika pakunga.
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate pomivalne stroje - cena t... 7.8.2006 10:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Somat je 120 tablet 1990 SIT v Leclercu. Vsaj bil je pred kakšnimi 3 tedni.
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate pomivalne stroje - cena t... 7.8.2006 10:22:17
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Somat je 120 tablet 1990 SIT v Leclercu. Vsaj bil je pred kakšnimi 3 tedni. pri nas ni leclerca. nismo med privilegiranimi.
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate pomivalne stroje - cena t... 10.8.2006 9:54:32
|
|
|
|
bamby
|
Odgovor za Cmokec: Tudi pri nas uporabljamo program za splakovanje, če se posoda nabira več kot en dan. Ko sva bila z še sama, sva jo nabirala tudi 3 dni. Danes največ dva, pa še tisto peremo na cenejši el. tok (največkrat), zato po kosilu zelo poredkoma peremo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?