|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
28.7.2006 7:44:32   
Anonimen
sicer ne vem ali je to bistveno vprašanje za moške,pa vseeno mi pomagajte.Kaj je vzrok da moškemu ne "pride" pri seksu?Do sedaj je vedno takoj oziroma zelo hitro.Pravi da malo živci,jaz pa se sekiram.Ali je katera doživela podobno??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
28.7.2006 7:50:20   
Minkaa
včasih se zgodi zaradi kakšnih stresov in pritiskov, če te kaj žre.

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2006 8:59:01   
G in T
Lahko, da ni polponoma sproščem, misli na kaj drugega, živci, mogoče mu takrat ni do seksa. Mogoče se pa samo preveč trudi, pa preveč od sebe pričakuje, pa potem to doseže nasproten učinek. 

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2006 9:30:28   
Anonimen
saj kot sem rekla,nikoli ni bilo s tem problemov,obratno,vedno je v bistvu takoj.Zdaj pa nova služba,novi posli,pa pravi da živci.Jaz pa sem pač takega mnenja,da ko je z mano se itak naj bi sprostil,nevem kaj ima služba pri tem.sem že par dni slabe volje zaradi tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2006 10:17:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

saj kot sem rekla,nikoli ni bilo s tem problemov,obratno,vedno je v bistvu takoj.Zdaj pa nova služba,novi posli,pa pravi da živci.

... in zakaj tega ne moreš razumetuser posted image ?

Jaz sem pač takega mnenja,da ko je z mano se itak naj bi sprostil, nevem kaj ima služba pri tem.

A ti to resnouser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2006 10:23:13   
Anonimen
ja,čist reno mislim.Sem bila nonstop,vsa leta pač tega vajena,zato pa se sedaj sekiram.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2006 10:23:40   
CUKRČEK

saj kot sem rekla,nikoli ni bilo s tem problemov,obratno,vedno je v bistvu takoj.Zdaj pa nova služba,novi posli,pa pravi da živci.Jaz pa sem pač takega mnenja,da ko je z mano se itak naj bi sprostil,nevem kaj ima služba pri tem.sem že par dni slabe volje zaradi tega.

Predvidevam da si doma oz. da nimaš stresne službe, če ne veš kako lahko take zadeve vplivajo na človeka.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2006 10:40:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Predvidevam da si doma oz. da nimaš stresne službe, če ne veš kako lahko take zadeve vplivajo na človeka.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Se podpišem pod tole...

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.7.2006 10:41:29   
Anonimen
ravno obratno,tud jaz imam zelo stresno službo,pa vem da ste nimam problemov,vsaj za enkrat ne.Pri teh zadevah se osredotočim samo na partnerja,probleme dam na stran.Je pa res da se je to zgodilo komaj drugič,prvič sva raqzčistila oz se pogovorila,sedaj pa imam v glavi vse mogoče,da je kaj druga povmes,čeprav mi partner zatrjuje da je vse ok,naj se ne sekiram,ampak ne gre.Vseeno hvala za odgovore.Pa oprostite na anonimnosti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.7.2006 10:53:19   
Anonimen

jaz pa se sekiram.

Bolj se boš "sekirala", slabše bo.

Malo potrpežljivosti in sproščenosti s tvoje strani, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.7.2006 12:28:36   
Samoyedka
Včasih pride takšno obdobje, se mi zdi, da pri moških ženske bolj zapaničarimo, kot pa moški pri ženskah. Verjetno tudi tebi ni vedno do sexa, ker si utrujena, zaskrbljena ali pač nisi trenutno pri volji, pa partner ne začne takoj mozgati kaj pa če... Se je tudi nama parkrat zgodilo v 10 letih, ker je bil pod pristiskom v službi ali kakšnim drugačnim stresom. Priznam, prvič je mene tut panika v smislu kaj pa zdaj, me ziher vara, ga ne privlačim več,... ampak sva se pomenila in zmenila, da če se ponovi, da ne silim v njega z raznimi vprašanji, pa da saj bo že boljše itd.ker se mi zdi da imajo vsi dobri nameni in razglabljanja pri moškem ravno nasprotni učinek. Za njih je to hud udarec za njihov ego (moški, se opravičujem, če se motim user posted image ) in jih nima smisla žokat. Anonimna, bo treba razumet, da stres v službi različno deluje na ljudi- to da imaš ti tudi stresno službo, pa to ne vpliva kaj, zakaj bo torej njegova nanj, je zelo...oprosti, egoistično.
Pupe, uživajte.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.7.2006 14:24:19   
kapica
Jaz tudi mislim da delas paniko po nepotrebnem. Stres v sluzbi lahko posteno na psiho vpliva, vem iz lastnih izkusenj.

Tako da ne rinit v njega z vprasanji, ampak se malo nazaj potegni in pocakaj, da pride k sebi.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.7.2006 23:20:42   
sanasan
ja, živci naredijo marsikaj...
če ga boš sekirala, bo samo še slabše (za oba!). preizkušeno!!!
poskusi ga sprostiti s kako masažo, kako erotično morda. tudi to preikušeno deluje! ni pa nujno, da vedno.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.7.2006 23:21:58   
sanasan
aja, pa še to: moškim je ponavadi na prvem mestu delo, ženskam pa partner, družina. zato težje izklopijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.7.2006 12:12:15   
andrejka82
Stvar bo resena takoj, ko se ti ne bos vec vidno sekirala in zganjala panike vprico njega, namrec pri teh zadevah so moski strasno obcutljivi in na podlagi tega, kar si naredila ima sedaj tremo in ga spet preganja spomin na vse tiste tvoje reakcije, ki so bile zadnjic, da bi se ponovile.
Skuliraj se, ne rini v njega, poskusi s kaksno masazo z etericnim oljem za neznejsi pristop, prizgi cajne svecke, vzami si 30 min samo za masazo in to ga bo dodobra sprostilo, potem pa z domislijo naprej......

To partner prakticira pri meni in sem po tem, kot novorojena. Stresno okolje naredi svoje.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?