Samoyedka -> RE: vprašanje (28.7.2006 12:28:36)
|
Včasih pride takšno obdobje, se mi zdi, da pri moških ženske bolj zapaničarimo, kot pa moški pri ženskah. Verjetno tudi tebi ni vedno do sexa, ker si utrujena, zaskrbljena ali pač nisi trenutno pri volji, pa partner ne začne takoj mozgati kaj pa če... Se je tudi nama parkrat zgodilo v 10 letih, ker je bil pod pristiskom v službi ali kakšnim drugačnim stresom. Priznam, prvič je mene tut panika v smislu kaj pa zdaj, me ziher vara, ga ne privlačim več,... ampak sva se pomenila in zmenila, da če se ponovi, da ne silim v njega z raznimi vprašanji, pa da saj bo že boljše itd.ker se mi zdi da imajo vsi dobri nameni in razglabljanja pri moškem ravno nasprotni učinek. Za njih je to hud udarec za njihov ego (moški, se opravičujem, če se motim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) in jih nima smisla žokat. Anonimna, bo treba razumet, da stres v službi različno deluje na ljudi- to da imaš ti tudi stresno službo, pa to ne vpliva kaj, zakaj bo torej njegova nanj, je zelo...oprosti, egoistično. Pupe, uživajte.
|
|
|
|