Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
študentke - zdr. zavarovanje otroka 9.7.2004 14:47:39
|
|
|
|
dory
|
Jaz sem ostala sama z otrockom pa se studentka sem, tako je zavarovanje prevzel moj oce in sicer dokler se redno ne zaposlim..potem po otrocek zavarovan po meni papa,teja
|
|
|
|
študentke - zdr. zavarovanje otroka 10.7.2004 7:51:03
|
|
|
|
Maš
|
Ahoj! Pri meni je bilo isto kot pri tebi, Una, tako da je punči zdaj zavarovana po svojem očetu. Sicer sem samohranilka, ampak imamo urejeno očetovstvo, tako da ni bilo variante, da bi jo zavarovala po sebi oz. po moji mami. Ne vem pa, kaj bi bilo, če je njen očka ne bi hotel zavarovati, kar je že tudi enkrat grozil. Najbrž bi v takem primeru lahko bila po meni. Pozdravček!
|
|
|
|
študentke - zdr. zavarovanje otroka 20.7.2004 11:10:43
|
|
|
|
nancy
|
Maš, A potem je otrok lahko vseeno zavarovan po očetu, čeprav sem jaz samohranilka? Jaz sem trenutno namreč na zavodu in sem zavarovana kot občanka, tako da bi bilo fino, če bi lahko otročka zavarovala po očetu. Lep pozdrav
|
|
|
|
študentke - zdr. zavarovanje otroka 20.7.2004 11:37:12
|
|
|
|
NinKa
|
Oj, pri meni je pa tok, ker sem prisiljena pavzirat in stem sama placujem obe zavarovanji je misko brez problema zavarovan po meni. Sploh ni doben nic kompliciral ko sem sla to urejat - vse blo ok, v 10 minutah.
|
|
|
|
študentke - zdr. zavarovanje otroka 21.7.2004 9:53:15
|
|
|
|
Maš
|
Živjo, Nada! Ja, če boste uredili očetovstvo, potem je vsekakor otroček lahko zavarovan po svojem očetu. Kdo dejansko skrbi za otroka, pri tem ni važno. Lp!
|
|
|
|
študentke - zdr. zavarovanje otroka 22.7.2004 23:12:59
|
|
|
|
petras
|
Halo! Meni so na Vzajemni razložili, da načeloma mora biti otrok zavarovan po očetu, razen če se zaradi kakšnih posebnih razlogov starša dogovorita drugače. Ker je očka zavarovan samo kot občan, jaz pa sem kot študentka zavarovana po mami (in imamo vsi študentje avtomatsko dodatno zavarovanje), je nas mulc zavarovan po meni torej po moji mami, čeprav nisem samohranilka (poročena pa tudi ne). Nihče mi nikjer namreč ni z gotovostjo želel potrditi, da je otrok dodatno zavarovan do konca šolanja ne glede na obliko zavarovanja starša. Zato sem ga raje zavarovala po sebi, morala pa sem napisati izjavo za zavarovalnico, da sva se z otrokovim očetom tako dogovorila, ker "se nama zdi pač bolje". Tako bo ostalo dokler bom imela jaz status (imam podaljšanega absolventa, a računam da mi bodo na podlagi rojstnega lista podaljšali še za eno leto), potem bomo pa videli. Otrok je vsekakor lahko zavarovan po tebi, samo vztrajati moraš pri teh ukalupljenih birokratih. Zmeraj pomaga, če jim poveš da poznaš primer iz neke druge občine, kjer se je nekaj dalo urediti. To jih čisto zmede in začnejo raziskovati možnosti, lenobe. Če pa res ne bo šlo, pa se obrni na pisarno društva študentskih družin (ti poznajo vse finte) ali na študentsko pravno pomoč. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?