Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uvajanje jajčnega rumenjaka 26.7.2006 14:19:51
|
|
|
|
muha1
|
Jaz sem ji ga ponavadi zmešala med špinačo ali pa zakuhala juhico. Drugače pa smo mi pri osmih mesecih dajali že cela jajca: razni narastki, musaka,...
|
|
|
|
RE: uvajanje jajčnega rumenjaka 26.7.2006 14:22:46
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem rumenjak prvič dala pri 9 mesecih. Sem pa vmešala samo rumenjak v cvetačno juhico in pustila, da je še par minut vrela. Ostanek jajca sem pojedla ali pa vrgla, shranjevala ga posebej nisem nikoli. Nekaj jajčka dobi tudi v jušnih zakuhah.
|
|
RE: uvajanje jajčnega rumenjaka 26.7.2006 14:35:38
|
|
|
|
dskubin
|
Mi smo začeli po 7. mesecu 1x tedensko. Rumenjak sem zakuhala v juhico ali mineštro, ali pa če sem prej skuhala celo jajce, smo mi beljak pojedli v kakšni solati, njemu pa sem vmešala rumenjak med pire, zelenjavo,.. Takrat pa je že dobil tudi celo jajce kdaj v kakšni drugi hrani, npr. palačinkah, musaki,... tako da on ni pojedel celega jajčka ampak nekaj pa vendarle. pa nismo imeli problemov.
|
|
|
|
RE: uvajanje jajčnega rumenjaka 26.7.2006 15:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo začeli z uvajanjem pri 7.m. 1.teden 1/4 rumenjaka 2. teden 1/2 rumenjaka 3. teden cel rumenjak
|
|
|
|
RE: uvajanje jajčnega rumenjaka 26.7.2006 17:20:27
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem jajce skuhala in dala rumenjak med špinačo,1 krat na teden.
|
|
RE: uvajanje jajčnega rumenjaka 26.7.2006 18:09:10
|
|
|
|
Nej
|
Probali pri sedmih mesecih v špinači- rezultat fleki okoli ust v trenutku. Bomo kar počakali do 1 leta starosti. Čeprav je npr. tudi jajčne testenine in rezance v juhi pa ni nobenih posebnih reakcij .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?