Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA jest nima postave za to. preveč špeha. pa bi me tud motlo, če bi z deco šla tak ona FKK, da bi jih kak perverznež gledu cel cajt, ali pa sliku - pa tud mene. zgoraj brez zame še gre, da b bla cela gola najvani šplaži pa nikakor. sem premišljevala o tem, ampak več kot premišljujem, manj pametno se mi zdi. Takole je bilo. Zmeraj smo bili nudisti in smo nudisti, to nam je povsem normalno. Samo tule bi rada povedala neko zgodbo. Nekoč sem bila z otroci na Krku, na plaži, ki ni bila definirana, torej si bil lahko nudist ali pa ne. Tam so bili vsi nudisti, razen enega. Moje deklice so bile še majhne. Tisti eden nas je skoz gledal. Ko smo šle v vodo, je šel tudi on in se nenadoma pognal k moji najstarejši hčerki, ki je takrat imela komaj 8 let. Zelo se ga je ustrašila, jaz sem videla in takoj rekla otrokom: "Gremo!" Bila sem čisto prestrašena, saj se mi je zdelo, da hoče nekaj moji hčerki storiti. Ker sem bila kot otrok tudi sama večkrat žrtev takšnih moških, poznam ta pogled v očeh takšnega obsedenca. Nikoli več, sem si rekla, ne grem na plažo, kjer so kopalkarji. Ti so nevarni po vseh mojih izkušnjah. Ti prežijo, tudi name so - pa sem bila tudi sama v kopalkah! To so zame neiskreni ljudje (predvsem moški). Z nudisti pa imam izključno same dobre izkušnje. Vsi so prijazni, iskreni in se jim po glavi ne podijo grde misli. Danes hodimo nekam, kjer plaža tudi ni definirana kot FKK, ker ne maram nobene prisile. Posodo že ne mislim hoditi pomivat naga (naga sem izključno na plaži, drugače pa nočem biti). Vendar so tam - na plaži vsi nagi, razen seveda mojih punc, ki so trenutno v puberteti. Nudisti namreč ne hodijo s trdim okrog, kopalkarji pa to skrivajo in resnično nemalokrat oprezajo za ženskami in kot sem videla celo za deklicami. No, kamor mi hodimo, je tudi polno zasebnih plažic, kjer si lahko čisto sam. In tako lepo je, ko si povsem svoboden brez mokrih kopalk in se prepustiš božanju morja in vetra.