Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pleskavice od včeraj???? 24.7.2006 12:30:55
|
|
|
|
anitaz
|
Kar nej isto je, če bo lačen Hec.... Ne vem, naredi zraven še krompir, pa solato ali pa kruh in jih samo malo pogrej v mikrovalovki ali pa ponvi.
|
|
|
|
RE: Pleskavice od včeraj???? 24.7.2006 12:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne igraj se z zdravjem in zavrzi na žaru pečeno meso od prejšnjega dne. Pri nas smo se enkrat pošteno zastrupili, ker smo jedli en dan staro meso pečeno na žaru. Zdravnik je takrat rekel, da imamo srečo, da ni huje. Zato ti polagam na srce vrzi stran, bog ne daj pa da daš za jest to otroku! lp
|
|
|
|
RE: Pleskavice od včeraj???? 24.7.2006 12:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
A res? jaz pa vedno drug dan pojem, če ostane.
|
|
|
|
RE: Pleskavice od včeraj???? 24.7.2006 12:57:11
|
|
|
|
cukerček
|
mi tudi vedno še drugi dan pojemo če ostane, meso dam v hladilnik in drugi dan pogrejem in jemo, zaenkrat še ni bilo nobenemu nič....ampak nikoli ne veš.
|
|
RE: Pleskavice od včeraj???? 24.7.2006 12:58:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, bo bolje nehat se basat.
|
|
|
|
RE: Pleskavice od včeraj???? 24.7.2006 13:02:34
|
|
|
|
jakaracman
|
Odvisno, če je meso ležalo cel dan na soncu, potem v koš, če ste ga primerno spravili, potem pa mu speči zraven krompir , pa solato .Kakšne kulinarične znanosti se tu pač ne da.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?