Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sprehodi s partnerjem 25.7.2006 8:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Srki.. za sprehod.. zdaj ti pa manjka samo se neki, kar je najbolj pomembno in hkrati najbolj tezko. Da je tole vsak dan.. To res ni tko preprosto izvest. Vsak dan drustva ne organizirajo sprehode in tko se moras sama organizirat. Da vska dan jemo, nam se nakako uspe, pa bi bilo fajn da nam kaksen den ne bi.. Da gremo vsak dan na sprehod.. pa nam ne uspe ravno.. Lahko pa to kombiniras tkole.. in sicer si postavis nacelo, da ce recimo danes ne gres na sprehod.. potem jutri ne bos jedla.. oziroma si lahko tko postavis, da lahko potem jutri jes samo sadje.. v omejenih kolicinah. V takem primeru, bi bilo celo koristno kdaj ne iti na sprehod.. Bi to zmogla?
|
|
|
|
RE: sprehodi s partnerjem 25.7.2006 8:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Je že Tjazy napisal meni, da ni čudno, če me je moj "prevaral", če vedno takrat, ko se njemu zljubi, ne grem na sprehod oz. daljše ture. Ne gre za to, da ti mora partner vse ustreci.. ampak obstajajo zenske, ki nikoli ne predlagajo dopusta v obliki hribov, in kaksnih enodnevnih daljsih pohodov.. ali kaksnega drugega sporta.. in pocasi ti to, da hodis sam postane dolgocasno in slej ko prej povabis se koga s seboj.. in ce je ta se kdo.. mogoce nasprotnega spola... lahko sledi marsikaj...
|
|
|
|
RE: sprehodi s partnerjem 25.7.2006 10:52:11
|
|
|
|
srki
|
Vešda bom uspela. Saj ne da sem lena, samo res mi časovno nekako ne znese. Ob pol petih domov prit, pa kaj postorit, pa tik tak mine. No, pozimi je pa problem rešen, ker imamo pa tolk za kidat, tam se pa tudi namigam, ali to pač ni isto Se pa res super počutiš, sploh, če se pol ne nažreš . No, saj glede hrane nisem tak požerušček, se znam obvladat in jem dokaj zdravo, dosti sadja, moja stara mama itak kuha tiste kmečke jedi, jota, ričet, koleraba in krompir, brez mesa. Sladkarij sem se pa tudi odvadila oz. samo čokolade, za drugo mi itak ni. No, danes mi ne bo zneslo na turo, imamo malarja, pa bo treba pucat, bom pa manj jedla .
|
|
|
|
RE: sprehodi s partnerjem 25.7.2006 10:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravček....ja se strinjam z Tjazyjem...Sem športnica in dokler nisem spoznala mojega sem povsod hodila sama. Sej veste punce so al zmatrane, al majo za pospravljat, kuhat, al so otroci, al je treba v trgovino..vedno nekaj sam da se ne miga... Potem pa diete pa kremice za celulit pa takšni in drugačni tretmaji...Jp preveč dnarja za podpiranje nediscipline. Mam kr srečo, da je šport način mojega življenja in da mam lubija ki mu sprehodi, kolesarjenje, tenis, plavanje, hribi prav tako pomenijo toliko kot meni... Jaz shopinga ne maram tako da skočim rajši na kak hrib kot v City park...tud stara cunca dobr zgleda če je telo fit pa obraz nasmejan... mal heca .. vedno se da če hočeš... pa ne mislt da nič ne delam...Delam 10 - 12 ur / dan ....pa pospravljam pa kuham tud..pa likam ....ipd. ampka vse to lažje ker mam več kondicije,,, Če vem da ni časa potem vstanem prej pozimi tud 6.00 in grem teč vsaj za urco pa smo naredil ....Ni panike... REs pa lahko imaš vedno izovor , da nekaj ne nerediš.... Prej sem hodila sama , bila pretežno v moški družbi, sedaj pa z mojim lubijem in je 100 % boljš .... morate probat pa bo...tud če je kdaj težko..je potem ko je za tabo občutek, da si naredil nekaj zase več vreden... lep dan pa velik sprehodov...
|
|
|
|
RE: sprehodi s partnerjem 25.7.2006 13:23:06
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen imam občutek, da je tvoj partner nedorasel vlogi očeta in da boš morala v kratkem postaviti zadeve na pravo mesto ali pa ... Se strinjam, malo boš morala po mizi udart. srki malo je treba tudi med vrsticami brati, tukaj ne gre samo za sprohode. Dec je vedno na smrt utrujen, niti na pijačo skup ne morjo it, hkrati je pa vedno spočit za prijatelje... ko pride domov hoče imeti kosilo na mizi, vse pospravljeno, sam pa ne prispeva prav ničesar. Ne bi mu krona z glave padla, če bi on kdaj peljal otroka ven in bi petra dala vse štiri od sebe. Petra ti imaš porodniško samo do štirih, potem sta pa na istem. Saj je čist prav da ima prijatelje in se zabava ampak tedaj ko dobi človek otroka mora prevzeti tudi odgovornost za njega in družino in ne samo v denarnem smislu. Ne misliti, da je samo pri tebi tako tudi jaz in prav tako prijateljica sva imeli podobne probleme na začetku. Nič se ni treba ločevati ampak daj mu vedeti, da ni vse samo po sebi umevno. Tudi, če boš zato zoprnica.
|
|
|
|
RE: sprehodi s partnerjem 25.7.2006 13:53:30
|
|
|
|
Darči76
|
Tudi midva greva skoraj vsak dan skupaj na sprehod. To je čas, ko se lahko kaj pogovoriva v miru, ker doma je itak vedno kaj za delat, celo ker je fullll aktiven .
|
|
|
|
RE: sprehodi s partnerjem 27.7.2006 14:35:16
|
|
|
|
petra.horzi
|
ubistvu ma anonimna tud kr prov glede nedoraslosti skupi sva en let sanjala da bova mela otroka in sva se pol skupi odločla in tud to sm mu že rekla, da če sva se skupi odločla pa ga skupi nardila bi lohk tud skrbela skupi zanjega ok, sej dopoldne itak da jz skrbim on pa dela, sam res bi mi lohk kej pomagal, pa tud ne rečem da bi mogu kuhat al pa pospravlat, sam tamalga bi pa lohk kdaj kej mel z njim je povprečno pol ure na dan, da ga pozdrav pa mal se igra z njim, tamal ga itak obožuje pa tud nikol mu nism rekla da nej ma tamalga da se jz lohk spočijem, ampak bi rada kdaj umiru kej pospravla pa tud čre nč od tega ne bi blo, da bi pol vsaj na miru me pustu niti včeri niti v tork nisva šla z janom nč vn, ker dopoldne je blo že prevroče, popoldne mi pa damjan pustu ni.vse ga moram vprašat, k če ga ne je vse narobe, a itak mi večino stvari ne pusti tok ga mam že dost in bom pomoje res en dan sam spokala in šla skoz prov sanjarim kok bi mi blo bolš brez njega, k bi lohk delala kar bi hotla pa kadar bi hotla sej k bom začela delat in bom mela mal več dnarja, da bom lohk samostojna, pol bom pomoje res šla hvala vam vsem za ta pogovor k mi je kr pomagal lp
|
|
RE: sprehodi s partnerjem 28.7.2006 10:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve pa kar same šibneva na sprehod: "Mami lokico dej", ati pa kolesari......ga nič več ne silim za na sprehod, sam naslednjič ko bo reku."Mami a bi se ti igrala z mano?" bom rekla da tudi on ne hodi z nama na sprehod
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?