srki
|
Ne, gospod popolnež-Tjazy, ne športam vsak dan, ker nimam časa za to. Zjutraj se vstanem ob 4.40, pridem domov ob 17.00. Potem so tu še kakšne druge obveznosti in za kolo in druge stvari ni časa. A naj grem ob 10. zvečer s kolesom?? Kar izvoli, pa sploh pri nas, ko v vsakem grmu medved tiči. Izvoli,pridi enkrat do nas, pa greva skupaj.... Ja, takrat si ti napisal, da ni to varanje, kar sem jaz opisala, zdaj pa praviš, da me je varal? Pa narobe si zastopil, da me mora ganjat da grem na sprehod. Ne, ganja me v tem smislu, da me vzpodbuja pri tem, da nekam pridem. In kaj je narobe z mano, če ne grem v hribe? A me je treba zaradi tega varat. No, saj, ti imaš itak idealno ženo, pa ti si tudi idealen, tako da bre zveze zgubljat besede. Tole pisanje je bilo zelo nesramno in poniževalno do mene. Verjetno ti vsega ženi tudi ne ugodiš, pa te zaradi tega ni dala na čevelj, ali pa obratno? Športanje je zame tudi to, da pomagam doma na kmetiji. Lahko prideš tudi pogledat, kako delamo v najhujši vročini in švicamo, zato ne mislit, da samo doma sedim in si širim rit. Pa ja de, peš bom šla čez Alpe, to si verjetno zmožen samo ti, meni niti na kraj pameti ne pride. Pa zelo lepo razmišlanje, da te gre nekdo varat zaradi tega, če ne greš z nekom na sprehod. Tole me je zdaj tako razpizdilo, da bi te....ne vem kaj. Pa moj drugi odstavek si preberi še enkrat in enkrat, da ga boš razumel.....
|