Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 13.8.2006 21:16:29
|
|
|
|
koala
|
Hojla pomorščakinja Anitka!!!! Sem te prav vesela, pa srečanje mora bit obvezno, da vas malo vidim, pa da bo malo dežja, ker ga že dolgo ni bilo Pa biba mi je tudi pisala, da bi nas ona in njen princ vidla. Kaj pravite kje in kdaj? No z predlogi na plan.
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 14.8.2006 9:00:13
|
|
|
|
emaa
|
Super Anitka, samo da si se imela lepo in da počutje vsemu ustreza. Odvisno kdaj se boste zmenile za srečanje, se bom potrudila tudi jaz pridet, če se bo le dalo. Upam, da vse, ki delate na ne boste izgubile upanja (fras, Kristina, pika74, buškica, Špelka, koala,....) tudi tiste, ki vas nisem omenila, imam vas vse v mislih. Sonosečke in mamice uživajte še naprej.
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 14.8.2006 11:29:23
|
|
|
|
lana38
|
Pozdravljene! Anitka, ti pa si letos res uživala na dopustu. Vidiš pa se vse lepo razvija in teče naprej. Pa tudi bo prišel seveda, ko bosta začela delati na tem. Me zelo veseli, da se ti je vse tako lepo obrnilo, po vsej tisti žalosti. Tudi jaz sem preživela še ta zadnji datum 2.8., ko bi naj rodila. Zdaj letos že več ne bo kakšnih takšnih datumov, ki bi me spominjali na to žalostno usodo, ki me je morala doleteti. Upam, samo, da čimprej zagledam magični in se mi naslednja lepo izteče do konca. Jaz pa še danes kar delam. Jutri gremo pa na Brezje. Tašča še nikoli ni bila in smo se že lani ta čas dogovarjali, da letos pa gremo. Menda jutri ne bo deževalo. Potem bomo pa še na Bled šli malo pogledat. Zadnji teden v avgustu bom pa verjetno še imela dopust in za kak dan v toplice, seveda če bo vreme. Lepo se imejte. LP
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 16.8.2006 21:34:10
|
|
|
|
pika74
|
Ojla čvekice , se bom še tukaj malo na hitro javila . Anitka - pozdravljena. A si prinesla kakšno cigaro s Kube ? Kakšno fotko pripopaj, da se nam bodo sline cedile . Emamair - pokorno javljam, da nisem vrgla puške v koruzo - houk govoril sem . Je pa fajn, ko lahko takole mirno dam vse, kar je v zvezi z nosečnostjo in nenosečnostjo in testi in vsem, kar je povezano s tem šmornom - na OFF!!! Res. Najhujš je tist, ko čakaš, ko ne veš, al bo al ne bo. Zdej pa točn vem, da lahko upam, da bo samo takrat, ko bova v postopku IVF. Vse ostalo ima tako malo šans, da ne upam in zato je fajn, ko vem, kdaj imam šanse. Se pravi do konca leta lahko planiram svoj čas in imam nekak niti v svojih rokah. To mi je všeč. Ko bomo pa v postopku, se bomo pa mičkn spet tresl - al bo al ne . koala - kako kej diploma? Te morm mal pobezat, ker vem, kok je zoprn, ko se začne vlečt. Upam, da nis huda . neni - kdaj gremo spet na sladoled? Men se liže . klarisa - a kdo kej ve, a je že rodila? Pomoje je že... al se pa jst motim. Sm firbec . Ne mi zamert. GoYa - je pa mamica postala - čestitke še tukaj evo... dost zaenkrat. vsem neomenjenim en veliik objem in pozdrav pa-pa pika74
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 17.8.2006 9:37:31
|
|
|
|
Špela100
|
Joj Anitka kako je lepo tebe brati. Zaljubljena do ušes....suuuupppeeeerrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ful sem vesela zate...in še na dojenčku bosta delala.....bravo..................... Vidiš kako se je vse lepo uredilo. Saj pravim, da je vsako slabo za nekaj dobro. Jaz sem šla tudi narazen z očetom od moje hčerke in smo bile kar dve leti same, ampak se je splačalo...zdaj imam poleg sebe že sedem let čudovitega partnerja...
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 17.8.2006 11:39:29
|
|
|
|
tia
|
Pozdravček vsem, končno se malce oglašam. Vsak dan vas berem ,a kaj ko pa se mi ne da ali pa mi moja mala Leni ne pusti pisat,saj če sem slučajno pri računalniku je ona takoj pri meni in mi vse kar imam tukaj pri mizi pomeča na tla.Potem pa si mislite kako to izgleda. Drugače pa mi dnevno sobo naredi pravo bojno. Naša Leni je imela v soboto fešto namreč smo dopolnili eno leto,slikice bom dala v album,si jih lahko ogledate upam da mi uspe že danes. Drugače pa rastemo in nagajamo,vmes smo malce prehlajeni in se nalezemo od sosedove prijateljice kakšno angino,itd. Da ne bom samo od Leni malce o meni še,jaz sem bolj tako še dobrih 10 dni in v službo ,joj kako se mi ne da , oz. nekako nimam nobene volje iti. Nekaj me kri zeza,morem vsaki mesec na kontrolo,upam da bo ta mesec zadnjič,ker to čakanje pri zdravnikih to ti je hudo. Punce na vse mislim,še posebej držim pesti za vas ki delate na ,ali ste v postopkih. Vse vam pa čim manj slabosti,pa naspite se ker potom spanja ni,počivajte v glavnem. To bo od mene ,lepo se imejte ,UŽIVAJTE. Tia
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 19.8.2006 8:36:19
|
|
|
|
pika74
|
Alora....kaj zdej, a ste vse na morje ušle ... ŠIŠKE ¨ Dons je ful en lep sončen dan!!!! No, jest grem na sončk , pa napište kej! pa-pa
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 19.8.2006 9:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoi hoi punce! Lepo vas je brat. No mi smo že v 30.tednu! Le še 9 delovnih dni je pred mano, potem pa dopust in porodniška!!!! Komaj čakam! Pridne bodite in lepo se imejte vse skupaj!
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 20.8.2006 8:50:00
|
|
|
|
lana38
|
MucaMaca! Ti boš pa kmalu mamica. Človek kar ne more verjeti, kako čas hitro beži. Se mivčasih zdi, da ketera komaj objavi, da je zagledala , potem pa že kar pride čas za rodit. Želim ti čim lažji porod in veliko veselja z . Vsem ostalim pa prev lepo nedeljo. LP
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 20.8.2006 21:05:21
|
|
|
|
biba77
|
Uh, kako pogresam cvekanje z vami! Vidim, da RR duh se zivi in sem prav vesela. Veckrat pokukam k vam in se nasmejim ob vasih postih (Pika se vedno znas...), ali pa se vzivim v vase vloge, saj ni dolgo, ko sem bila sama na istem... Nas Bauc je pa danes ze 2 meseca in 3 dni star. Ponoci spimo 8-9 ur v kosu ze od njegovega 3. tedna, podnevi pa je halo do konca ulice... No, tudi to bo minilo. Punce, drzite se! Biba77&Bauci
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 22.8.2006 20:51:17
|
|
|
|
meeryana
|
Hej babike :) Mene je danes obiskala 1 dan prehitro. MAlo sem slabe volje, ampak sem se zamotila s šopingom, haha. Pa je blo :) Bo pa drug mesec, reče moj dragi možek. Pa mu vedno verjemem, haha :) Lepo, da spet pišete v ZA NAS :) Ful sem vesela, ko vidim, da nekatere, ki so dalj časa čakale na svoje pikice, sedaj zibajo in ne spijo zaradi njih ;) Še malo, pa bomo mi tudi,....verjamem v to! Lepo se imejte in upajte!!! in ZA NAS! LP M
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.