|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test
16.7.2006 20:04:36   
Boni3
Čao,
Ker berem,da se tuki na RR vse sorte zgodi, me nekaj zanima...
Zadnjo M sem imela 30.5. Zdele bi že zdavnaj mogla bit,a nje ni.Ciklus imam na 30,32,največ 40,ampak to je bolj izjema kot pravilo. Naredila sem test in je negativen. Nič kaj  ne delamo prav posebej načrtno user posted image ,smo mislil mal kasnej,ampak tole je pa čudn.Sicer pred m nimam kakega posebnega pms-a(no mal več pospravljam kot običajno hi,hi).Po porodu sploh ne vem da imam m(nič bolečin nič).Zdele sem pa cela šutasta.Vrti se mi,vse mi iz rok leti...Nisem bila pa nič posebej pod stresom al kej taga.Pri prvem otročku mi je bilo takoj prvo jutro slabo po zanositvi slabo,tako,da sem test naredila bolj za okras,sem itak vedla.No jutri bom tako al tko g poklicala,da vidmo.Vseeno pa bi kako mnenje prebrala.Ali je kateri m izostala tudi zaradi kakih patoloških vzrokov? Mislim ginekoloških,ne kako hujšanje ali stres.
No user posted image in tiste ki še boste,ter vsi ostali
lp pa veliko se lubčkite
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test
16.7.2006 20:15:12   
Boni3
Se opravičujem,sem zdela prebrala kam ta tema paše! Malo pozno ,ampak bom za drugič vedla.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2006 23:40:30   
pot
Meni je M izostala za skoraj 90dni - najdlje. Razlog je pa najbrž bil švoh O ali pa je sploh ni bilo. Sicer je pa menda vsaka nosečnost drugačna. Počakaj še malo in naredi test ali pa obišči G, za posvet.
Veliko sreče.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2006 9:06:27   
Smrekica
Tudi moja zadnja M je bila že daleč nazaj 21.5., vmes sem imela LETZ, M pa še ni, kljub mojim daljšim ciklusom (45 dni). Že cca 14 dni imam vsake toliko časa krče kot da bom dobila M, pa jo še ni, test pa tudi negativen Glede na izredno majhno pogostost spolnih odnosov - zaradi posega, tudi varianta da še ni pokazalo odpade. Tako da jevzrok nekje drugje -  stres, živci ... ipd. Je kakšna s podobnimi izkušnjami?
LP.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.