test (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Boni3 -> test (16.7.2006 20:04:36)

Čao,
Ker berem,da se tuki na RR vse sorte zgodi, me nekaj zanima...
Zadnjo M sem imela 30.5. Zdele bi že zdavnaj mogla bit,a nje ni.Ciklus imam na 30,32,največ 40,ampak to je bolj izjema kot pravilo. Naredila sem test in je negativen. Nič kaj  ne delamo prav posebej načrtno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image],smo mislil mal kasnej,ampak tole je pa čudn.Sicer pred m nimam kakega posebnega pms-a(no mal več pospravljam kot običajno hi,hi).Po porodu sploh ne vem da imam m(nič bolečin nič).Zdele sem pa cela šutasta.Vrti se mi,vse mi iz rok leti...Nisem bila pa nič posebej pod stresom al kej taga.Pri prvem otročku mi je bilo takoj prvo jutro slabo po zanositvi slabo,tako,da sem test naredila bolj za okras,sem itak vedla.No jutri bom tako al tko g poklicala,da vidmo.Vseeno pa bi kako mnenje prebrala.Ali je kateri m izostala tudi zaradi kakih patoloških vzrokov? Mislim ginekoloških,ne kako hujšanje ali stres.
No [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]in tiste ki še boste,ter vsi ostali
lp pa veliko se lubčkite

Boni3 -> RE: test (16.7.2006 20:15:12)

Se opravičujem,sem zdela prebrala kam ta tema paše! Malo pozno ,ampak bom za drugič vedla.

pot -> RE: test (16.7.2006 23:40:30)

Meni je M izostala za skoraj 90dni - najdlje. Razlog je pa najbrž bil švoh O ali pa je sploh ni bilo. Sicer je pa menda vsaka nosečnost drugačna. Počakaj še malo in naredi test ali pa obišči G, za posvet.
Veliko sreče.

Smrekica -> RE: test (17.7.2006 9:06:27)

Tudi moja zadnja M je bila že daleč nazaj 21.5., vmes sem imela LETZ, M pa še ni, kljub mojim daljšim ciklusom (45 dni). Že cca 14 dni imam vsake toliko časa krče kot da bom dobila M, pa jo še ni, test pa tudi negativen Glede na izredno majhno pogostost spolnih odnosov - zaradi posega, tudi varianta da še ni pokazalo odpade. Tako da jevzrok nekje drugje -  stres, živci ... ipd. Je kakšna s podobnimi izkušnjami?
LP.

Stran: [1]