Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 28.8.2006 10:08:23
|
|
|
|
Teja N
|
Pozdravljene! Najlepša hvala za vse ponujeno! Žal se mi vse od carskega reza ni nič javila (14 dni) in nič ne vem, kako je z njo ali otročkom. Njen telefon je stalno izklopljen. Ker me že skrbi, sem danes napisala pismo njenim, naj mi javijo, kako je z njima in ga grem zdajle oddat. Ko kaj zvem, tudi o tem, kaj še potrebujejo, vam javim. Še enkrat hvala hvala hvala!
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 30.8.2006 15:31:15
|
|
|
|
andreja 07
|
barbara je žal pokojna verjemite vsega boi bila izredno vesela jaz jo poznam iz porodnišnice naredili so ji CR sama pa je žal v soboto preminula za rakom na pljučih,zato vsi ki imate kaj pomagajte ker si je ona to res zaslužila lahkopa me kontaktirate privat. z sinom blažem je vse ok je še na intenzivni ampak hvala bogu je z njim vse ok
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 30.8.2006 19:42:08
|
|
|
|
Astrica
|
Tudi sama sem imela čast spoznat Barbaro... Ležali sva v sosednjih sobah v porodnišnici. Imam polno glavo besed, pa jih ne znam napisat. Zato samo - moje iskreno sožalje njeni družini. Špela
|
|
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 30.8.2006 22:25:15
|
|
|
|
Eviii
|
... res žalostna zgodba... sploh nimam besed.
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 31.8.2006 18:51:31
|
|
|
|
bucika
|
Res žalostno! Sožalje družini!
|
|
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 2.9.2006 11:26:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Prijateljica mi je rekla, naj si preberem to temo,....res nimam besed kaj se letos dogaja , naši angelčki , kar izgubljajo starše , moja pikica atija, Blaž mamico ,...nimam besed, res ne! P.s: Koliko je bila pa Barbara stara? (če kdo ve, drugače pa tako ali tako ni pomembno) Iskreno sožalje njenim otročkom in možu.
|
|
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 2.9.2006 12:11:53
|
|
|
|
Urša
|
Matejka, res žalostno, ja. Imela je 28 let.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?