Anonimen -> Nosečnica potrebuje pomoč (13.7.2006 0:36:13)
|
Ta post pišem v imenu mamice, ki se je obrnila name na ZS in želi (vsaj za širšo javnost) ostati anonimna. Jaz jo čisto razumem... Mamica je trenutno v 23-em tednu nosečnosti. Z možem pričakujeta njunega tretjega otroka. Ona je sicer zaposlena, vendar trenutno na bolniškem dopustu, mož pa je žal ostal brez zaposlitve. Mamica leži v bolnišnici v eni od slovenskih bolnišnic, kjer čaka na diagnozo zaradi zelo resnih zdravstvenih težav, o katerih pa ne želi, da pišem javno na forumu. Zaradi bolniškega dopusta, ki bo verjetno trajal do porodniškega, bo prejemala samo okrog 70.000 SIT porodniške. Kar je definitivno premalo že sedaj, kaj šele za nakup vsega potrebnega za novorojenčka. Mamica sicer ne išče finančne pomoči (čeprav ne dvomim, da bi ji tudi ta prišla prav), želi pa si, če bi ji lahko kdo pomagal z opremo za novorojenčka. Potrebovala bi pravzaprav vse: - posteljico z jogijem in posteljnino - banjico za kopanje - tetra in povijalne pleničke - kakršnakoli oblačilca - voziček in avtosedež oz. lupinico Mamica je doma iz okolice Celja. Če je katera približno od tam, bi lahko po podarjeno prišel tudi njen mož, v nasprotnem primeru pa je pripravljena pokriti stroške dostave (npr. Door to door ali kaj podobnega). Banjico ji bom podarila jaz. Če ima katera od vas karkoli od naštetega odveč (ali pa pač karkoli, kar se v osnovi potrebuje za novorojenčka), se lahko obrne name na ZS ali e-mail, pa ji bom posredovala mamičin GSM ali naslov (po potrebi), da se boste za naprej dogovorili sami. Jaz si želim samo, da bi bilo z njenim zdravjem vse v redu in da bi srečno donosila otročka.
|
|
|
|