|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   išiaš pomoč
12.7.2006 20:09:51   
Anonimen
Prosim pomagajte mi kaj naj naredim imam močan išiaš danes sem šla na wc in več nisem mogla stopit na nogico.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: išiaš pomoč
12.7.2006 20:11:55   
artista7
to je za zdravnika, veš ti to. naj te nekdo pelje k zdravniku, da ti predpiše kake vaje oz ti da ustrezno terapijo, ker zdravil zdaj tajko ali tako ne smeš.. čimprej! ker samo od sebe ne neha boleti, pa je lahko to nosečniški ali pa išias kar tako...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2006 20:29:24   
Gina
Jaz bi tudi šla do zdravnika. Prva pomoč pa je en lekadol, pa nekaj toplega okrog križa (jaz sem ponavadi kar en pulover okol zavezala - tudi na morju, kljub vročini, kadar me je uščipnilo, ali vsaj ruto), pa tvoj naj ti mentoklar namaže ali kaj tako blagega in bio, da te greje še tisto + masaža seveda - samo naj pazi, da ne po vretencih, ampak zraven.
Sicer bi pa jaz kar poklicala v ZD, saj ti bodo tudi po tel. povedali po moje, četudi kar zdaj kličeš, ne bo nič narobe.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2006 21:52:13   
BLAŽIKA
Kar k zdravniku pojdi.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2006 22:22:41   
Preprosta
dober večer

Ja moja sestra je dobila berglji pa si morte mislit nosečka postavna itd pa z berglam po mestu in trgovini

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2006 12:37:18   
Anonimen
dan  evo me sem prišla od zdravnika morate si mislit bergle sem dobila joj kak to igleda jaz bergle pa bauhi.

(odgovor članu Preprosta)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2006 20:16:17   
soncek&luna
poznam to... tudi mene je to doletel in razen lekadola, pocivanja in bergel nic ne mores

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2006 20:27:42   
spes
Pri meni ne gre za išias,ampak :

Jaz sem se pa zjutraj zbudila in sem komaj vstala iz postelje,tako me je bolelo v plečih.Tudi glavo komaj držim pokonci in se ne morem obrnit ne levo ne desno,ne nazaj glavo,...ko se uležem,da malo počinem,je potem vstajanje prava mora!Za se zjokat!
Pa sem mislila,da sem fasala kak prepih,ali pa da sem se morda ponoči zaležala,....Pisala sem na forum fizioterapije in izvedela sem naslednje:

Avtor: Barbara Purkart  user posted image  
Datum:   13-07-06 16:44

Pozdravljena!

V nosečnosti se sprošča hormon relaksin, katerega naloga je, da se sklepi v telesu zrahljajo, da porod lahko poteka normalno. Če pa so bili sklepi oz. v vašem primeru vrat hipermobilni - torej preveč gibljivi, se zgodi to, kar se je vam in to so zelo hude bolečine. Mišice čuvajo sklepe, zato se še te napnejo in vrtite se v začaranem krogu.

Svetovala bi vam obisk pri fizioterapevtu, ki obvlada "trigger point terapijo" in ki vas bo naučil vaje za krepitev globokih vratnih mišic, da se vam težave ne bodo ponavljale.

Sama si lahko pomagate z počitkom (ležanje, sedenje z podprto glavo) in toplim curkom vode na boleče mesto.

Lep pozdrav!

Barbara

Fizioterapevtski center
Barbara Purkart k.d.
Ul. Gradnikove brigade 8
1000 Ljubljana

http://www.fizioterapija.net/
041 35 33 66

Tako!Jaz pa sem mislila,da bom v nosečnosti le uživala ..... user posted image

Danes sem zasledila to misel na netu,ki je bila kot naročena zame:
"Pot je strma, toda cilj je lep."

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?