Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrv... 19.6.2005 22:25:12
|
|
|
|
Gina
|
Pojma nimam sicer kako je z menjavo v menjalnicah. Sem pa zadnjič na njihovi avtocesti plačala z evri, pa so menjali po 31.
|
|
|
|
evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrv... 19.6.2005 22:38:25
|
|
|
|
skuštrana
|
en evro je 7,300055 kune...Pa si preračunaj.Jaz živim na relaciji slo-hr, pa ponavadi sploh ne menjam, ampak mam ves denar na kartici potem pa po potrebi dvignem...Da mi ne bi kdo ukradel. Velike vsote nost sabo me je mal strah, ker danesw nikol ne veš kaj te čaka kak bav-bav..
|
|
|
|
evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrv... 19.6.2005 22:48:45
|
|
|
|
cmokec
|
Menjalnega tečaja ne vem, ampak bi mogel res veliko zapravt, da bi se splačalo gledati, s katero valuto prestopiš mejo. Osebno so mi kartice tudi bolj uporabne kot kuverta gotovine.
|
|
|
|
evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrv... 19.6.2005 23:54:43
|
|
|
|
JASNA D
|
Katere kartice pa uporabljate in kakšne so provizije? Mož ima samo Eurocard, pa me zanima, če se "splača". Jasna
|
|
|
|
evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrv... 20.6.2005 6:11:49
|
|
|
|
k1
|
če plačuješ na kartice ti samo menjalni tečaj upoštevajo na dan dviga oz. plačila - če pa menjavaš, pa moraš 2x plačevat še provizijo. Kartice sva midva prakticirala v egiptu.
|
|
|
 | Stran: [1] |
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?