evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrvaško (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KATY&TIMMY -> evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrvaško (19.6.2005 22:21:09)

ciao!mene zanima tečaj na hrvaškem (bi vedla katera link za njihov tečaj?:zmeden2: ),evro-kuna?kako pa ve menjate?kaj se najbolj splača?:zmeden2::zmeden2:moj sodelavec ki živi na hrvaškem mi je rekel da se najbolj splača pri nas menjat sit v evro in nato na hrvaškem v kune.kakšne so pa vaše izkušnje?:zmeden2:
lp,Katja:morje::morje::morje::morje:

Gina -> evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrvaško (19.6.2005 22:25:12)

Pojma nimam sicer kako je z menjavo v menjalnicah. Sem pa zadnjič na njihovi avtocesti plačala z evri, pa so menjali po 31.

skuštrana -> evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrvaško (19.6.2005 22:38:25)

en evro je 7,300055 kune...Pa si preračunaj.Jaz živim na relaciji slo-hr, pa ponavadi sploh ne menjam, ampak mam ves denar na kartici potem pa po potrebi dvignem...Da mi ne bi kdo ukradel. Velike vsote nost sabo me je mal strah, ker danesw nikol ne veš kaj te čaka kak bav-bav..

cmokec -> evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrvaško (19.6.2005 22:48:45)

Menjalnega tečaja ne vem, ampak bi mogel res veliko zapravt, da bi se splačalo gledati, s katero valuto prestopiš mejo. Osebno so mi kartice tudi bolj uporabne kot kuverta gotovine.

JASNA D -> evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrvaško (19.6.2005 23:54:43)

Katere kartice pa uporabljate in kakšne so provizije? Mož ima samo Eurocard, pa me zanima, če se "splača".

Jasna

k1 -> evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrvaško (20.6.2005 6:11:49)

če plačuješ na kartice ti samo menjalni tečaj upoštevajo na dan dviga oz. plačila - če pa menjavaš, pa moraš 2x plačevat še provizijo. Kartice sva midva prakticirala v egiptu.

skuštrana -> evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrvaško (20.6.2005 22:24:40)

Jaz uporablajm navadno bankomat kartico..Plačujem glih ne z njo, gotovino dvigujem na bankomatih. Za vsak dvig je 600 sit provizije..Sem pa na Banki Celje ne vem kako je drugje, sam po moje isto..

Stran: [1]