Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: endokrinolog in policisticni jajcniki 20.12.2005 14:46:24
|
|
|
|
dulcinea
|
Sama ima polistične jajčnike. To sem izvedela pred tremi meseci. prej nisem bila zelo dolgo pri G, kljub temu, da so bile moje M. zelo neredne (na 34 - 38 dni). Včasih so se pojavljali tudi vmes rjavi izcedki, dvakrat pa sem imela M celo 14 dni. Največji šok je bil, ko mi je G rekla samo, da to imam, ni mi pa nič razložila, doma pa sem v iskalnik vpisala geslo policstični jajčniki in je bila prva beseda, ki sem jo zagledala NEPLODNOST. Od takrat jemljem KT Yarina (trenutno 3 mesec) in upam, da se bo stanje popravilo, kot je rekla G. Kako je s tvojimi jajčniki? LP,
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: endokrinolog in policisticni jajcniki 21.12.2005 2:14:22
|
|
|
|
pot
|
zivjo, moji jajcniki... menda imam policisticne jajcnike, zato imam neredne oz. redke menstruacije, na okoli 40dni sem jih imela, ko sem prenehala s tabletkami. potem pa M kar ni bilo skoraj 3 mesece, vmes pa rjavi izcedki non-stop. zdaj je pa spet prisla, na sreco kar sama od sebe, potem pa spet izcedki in krvavitve, kot rahla M, vse v casu priblizno 1 meseca. najbolj od vsega me moti to, da nikoli vec nevem kdaj se bo gospa M odlocila priti med goste (prej sem vsaj imela kaksne znake) in kaj bo s temi izcedki, ker morem skozi imeti dnevni vlozek zaradi izcedkov. no, tudi jaz upam da se bo to enkrat uredilo, da bom lahko dolocila bolje kdaj imam ovulacijo... se trudiva . lp nasa pot
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?