endokrinolog in policisticni jajcniki (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

pot -> endokrinolog in policisticni jajcniki (15.12.2005 16:31:33)

zivjo, punce!
saj nevem na katerem forumu naj vprasam nalsednje:
a je ze bila katera pri endokrinologu? Kako izgleda pregled?

imam pa se eno vprasanje:
koliko vas ima tezave z vmesnimi krvavitvami in imate policisticne jajcinike? Vem da vas ima nekaj tezave z rjavimi izcedki, kaj pa krvavitvami?

hvala za vase ogovore
in prepustite se praznicnemu vzdusju

lp
nasa pot

dulcinea -> RE: endokrinolog in policisticni jajcniki (20.12.2005 14:46:24)

Sama ima polistične jajčnike. To sem izvedela pred tremi meseci. prej nisem bila zelo dolgo pri G, kljub temu, da so bile moje M. zelo neredne (na 34 - 38 dni). Včasih so se pojavljali tudi vmes rjavi izcedki, dvakrat pa sem imela M celo 14 dni.

Največji šok je bil, ko mi je G rekla samo, da to imam, ni mi pa nič razložila, doma pa sem v iskalnik vpisala geslo policstični jajčniki in je bila prva beseda, ki sem jo zagledala NEPLODNOST.
Od takrat jemljem KT Yarina (trenutno 3 mesec) in upam, da se bo stanje popravilo, kot je rekla G.

Kako je s tvojimi jajčniki?

LP,

pot -> RE: endokrinolog in policisticni jajcniki (21.12.2005 2:14:22)

zivjo,
moji jajcniki... menda imam policisticne jajcnike, zato imam neredne oz. redke menstruacije, na okoli 40dni sem jih imela, ko sem prenehala s tabletkami. potem pa M kar ni bilo skoraj 3 mesece, vmes pa rjavi izcedki non-stop. zdaj je pa spet prisla, na sreco kar sama od sebe, potem pa spet izcedki in krvavitve, kot rahla M, vse v casu priblizno 1 meseca. 
najbolj od vsega me moti to, da nikoli vec nevem kdaj se bo gospa M odlocila priti med goste (prej sem vsaj imela kaksne znake) in kaj bo s temi izcedki, ker morem skozi imeti dnevni vlozek zaradi izcedkov.

no, tudi jaz upam da se bo to enkrat uredilo, da bom lahko dolocila bolje kdaj imam ovulacijo... se trudiva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].

lp
nasa pot

Stran: [1]