|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   edukacijske vede
6.2.2012 16:42:32   
tofsi
Študira katera na pedagoški fakulteti v Kopru Edakucijske vede? Zanima me tudi kakšne so realne možnosti za zaposlitev profesorja edukacijskih ved v šolstvu? Prosim za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: edukacijske vede
6.2.2012 22:14:59   
tofsi
Kaj res nihče ne pozna koga, ki študira edukacijske vede v Kopru? Hči želi to študirat - se še odloča, pa ne vem kaj ji naj svetujem.

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2012 16:40:26   
pelin
No tole pa tudi mene zanima....sem bila že na tem, da se tegale lotim, še posebej, ker so me v službi bolj ali manj rinili v tole...samo meni se zdi, da je tole spet študij po katerem imaš poklic, za katerega delovnega mesta  v resnici še niso določili...Nekako pošteno povedano ne vem kje do strele naj bi se zaposlila s to izobrazbo....sicer je ob vpisu bilo predstavljeno kar nekaj možnosti, vendar nobena ni bila takšna, ki bi bila odprta prav za to izobrazbo, temveč le neko nadomestilo pedagoške...Vsaj tako jaz to razumem...

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2012 16:46:44   
tofsi
Saj to tudi mene skrbi.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2012 16:49:46   
tofsi
Zaposljivost diplomanta

pri organiziranju in izvajanju individualne in skupinske pomoči učencem OŠ (81. člen ZOFVI),
pri izvajanju različnih oblik vzgojno-socialno integrativnih, preventivnih, kompenzacijskih in korekcijskih programov (14. člen Zakona o usmerjanju),
za različne oblike dela s starši in razvijanje novih oblik za vključevanje staršev v šolo,
kot sodelavec pri nudenju dodatne strokovne pomoči in asistence otrokom s posebnimi potrebami,
kot organizator izobraževanja kadrov,
kot organizator izobraževanja na delovnem procesu,
kot pomoč in asistenca pri svetovanju, načrtovanju zaposlitve, načrtovanju poklicne poti in prekvalifikacije,
kot organizator izobraževalnih dejavnosti v društvih,
organizator izobraževanja odraslih,
organizator interesnih dejavnosti, praktičnega pouka,
organizator delovne prakse,
animator v turizmu.
Malo se m zdi čuden tudi predmetnik - brez obveznega tujega jezika.

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2012 20:03:01   
tofsi
Ali je študirala katera na Univerzi v Kopru in katero smer?

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?