edukacijske vede (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

tofsi -> edukacijske vede (6.2.2012 16:42:32)

Študira katera na pedagoški fakulteti v Kopru Edakucijske vede? Zanima me tudi kakšne so realne možnosti za zaposlitev profesorja edukacijskih ved v šolstvu? Prosim za pomoč!

tofsi -> RE: edukacijske vede (6.2.2012 22:14:59)

Kaj res nihče ne pozna koga, ki študira edukacijske vede v Kopru? Hči želi to študirat - se še odloča, pa ne vem kaj ji naj svetujem.

pelin -> RE: edukacijske vede (7.2.2012 16:40:26)

No tole pa tudi mene zanima....sem bila že na tem, da se tegale lotim, še posebej, ker so me v službi bolj ali manj rinili v tole...samo meni se zdi, da je tole spet študij po katerem imaš poklic, za katerega delovnega mesta  v resnici še niso določili...Nekako pošteno povedano ne vem kje do strele naj bi se zaposlila s to izobrazbo....sicer je ob vpisu bilo predstavljeno kar nekaj možnosti, vendar nobena ni bila takšna, ki bi bila odprta prav za to izobrazbo, temveč le neko nadomestilo pedagoške...Vsaj tako jaz to razumem...

tofsi -> RE: edukacijske vede (7.2.2012 16:46:44)

Saj to tudi mene skrbi.

tofsi -> RE: edukacijske vede (7.2.2012 16:49:46)

Zaposljivost diplomanta

pri organiziranju in izvajanju individualne in skupinske pomoči učencem OŠ (81. člen ZOFVI),
pri izvajanju različnih oblik vzgojno-socialno integrativnih, preventivnih, kompenzacijskih in korekcijskih programov (14. člen Zakona o usmerjanju),
za različne oblike dela s starši in razvijanje novih oblik za vključevanje staršev v šolo,
kot sodelavec pri nudenju dodatne strokovne pomoči in asistence otrokom s posebnimi potrebami,
kot organizator izobraževanja kadrov,
kot organizator izobraževanja na delovnem procesu,
kot pomoč in asistenca pri svetovanju, načrtovanju zaposlitve, načrtovanju poklicne poti in prekvalifikacije,
kot organizator izobraževalnih dejavnosti v društvih,
organizator izobraževanja odraslih,
organizator interesnih dejavnosti, praktičnega pouka,
organizator delovne prakse,
animator v turizmu.
Malo se m zdi čuden tudi predmetnik - brez obveznega tujega jezika.

tofsi -> RE: edukacijske vede (10.2.2012 20:03:01)

Ali je študirala katera na Univerzi v Kopru in katero smer?

Stran: [1]