|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   e-Mule
14.2.2008 21:21:26   
hmm...
Hai!

Ne vem kam naj dam tole temo pa jo bom kar sem dala.

Jaz ko odprem e-Mule (imam e-Mule v0. 48a) in dam search nastavim audio, Filedonkey(web), zgoraj nastavim Connect in da recimo vpišem Avril Lavigne, dam start in mi spodaj nič ne izpiše (kar bi mi naj prenašalo) ampak mi odpre neko internetno stran (tole TOLE  ne vem če bo šlo tole stran odpret, ker baje ne gre in se opravičujem če ne bo šlo) Zelo rada pa bi si povlekla dol iz neta nekatere pesmi, ki so mi zelo všeč, pa si jih na žalost ne morem.user posted image

Prosim pomagajte, ker sem že čist obupana.

Resnično hvala za vsak odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: e-Mule
14.2.2008 21:27:35   
sončnica24
Probaj s to spletno stranjo:

http://www.mp3.si/

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2008 21:34:32   
curkica
Probaj, da ne nastaviš "avdio", ampak pusti "all" oz. "other", al kaj že piše.

Me čudi, da ti ne dela. Pri meni dela ko urca!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2008 21:37:39   
curkica
NE, ČAKAJ! Sem že ugotovila, v čem je fora! Ne smeš nastavit Filedonkey (web), ampak Strežnik! Pol bi pa moglo it;

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2008 21:43:04   
hmm...
Problem je v tem, da vse kaj nastavim razen Filedonkey mi izpiše da nisem povezana z strežnikom, pa sem saj mi zgoraj napiše Connect.

Bom probala z to spletno stranjo sončnica24.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2008 21:45:01   
curkica
Pol imaš pa čisto na vrhu, kjer piše "Strežniki" (tretje okence), tam klikni in odpre se ti cel seznam strežnikov, pa se na enega povežeš, klikni. Najboljši ti je Razorback.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2008 8:15:33   
sončnica24
Hmm ti je supelo najt kaj tam?

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2008 20:47:48   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hmm ti je supelo najt kaj tam?

Žal ne, enostavno ne gre.

curkica sploh mi ne izpiše ko kliknem Strežniki strežnika Razorback, saj ga sploh ni. Vse druge kar pa kliknem, pa mi izpišejo tisto internetno stran ki sem jo že prej pripopala.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2008 23:42:44   
mala Tinka
Če ti zgoraj piše Connect, pomeni, da nisi povezana. Klikni najprej na Connect in ko ti zgoraj potem napiše Disconnect, pomeni, da si povezana na strežnik. Potem pa lahko začneš z iskanjem. Pa pri Method nastavi na Server al pa na Global (Servers).
In to je rešitev tvojega problema!

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2008 8:01:41   
mily
Tukaj imaš serverje
http://ed2k.2x4u.de/index.html

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu mala Tinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2008 14:23:31   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: mala Tinka

Če ti zgoraj piše Connect, pomeni, da nisi povezana. Klikni najprej na Connect in ko ti zgoraj potem napiše Disconnect, pomeni, da si povezana na strežnik. Potem pa lahko začneš z iskanjem. Pa pri Method nastavi na Server al pa na Global (Servers).
In to je rešitev tvojega problema!

Ko še potem 1× kliknem pa se mi izpiše Cancel.

(odgovor članu mala Tinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2008 14:58:43   
Anonimen
Zakaj mi noče povezat kademila omrežje? Kaj nima nastavljeno oz. kaj naj naredim?

Hvala

(odgovor članu hmm...)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.