e-Mule (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

hmm... -> e-Mule (14.2.2008 21:21:26)

Hai!

Ne vem kam naj dam tole temo pa jo bom kar sem dala.

Jaz ko odprem e-Mule (imam e-Mule v0. 48a) in dam search nastavim audio, Filedonkey(web), zgoraj nastavim Connect in da recimo vpišem Avril Lavigne, dam start in mi spodaj nič ne izpiše (kar bi mi naj prenašalo) ampak mi odpre neko internetno stran (tole TOLE  ne vem če bo šlo tole stran odpret, ker baje ne gre in se opravičujem če ne bo šlo) Zelo rada pa bi si povlekla dol iz neta nekatere pesmi, ki so mi zelo všeč, pa si jih na žalost ne morem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Prosim pomagajte, ker sem že čist obupana.

Resnično hvala za vsak odgovor!

sončnica24 -> RE: e-Mule (14.2.2008 21:27:35)

Probaj s to spletno stranjo:

http://www.mp3.si/

curkica -> RE: e-Mule (14.2.2008 21:34:32)

Probaj, da ne nastaviš "avdio", ampak pusti "all" oz. "other", al kaj že piše.

Me čudi, da ti ne dela. Pri meni dela ko urca!

curkica -> RE: e-Mule (14.2.2008 21:37:39)

NE, ČAKAJ! Sem že ugotovila, v čem je fora! Ne smeš nastavit Filedonkey (web), ampak Strežnik! Pol bi pa moglo it;

hmm... -> RE: e-Mule (14.2.2008 21:43:04)

Problem je v tem, da vse kaj nastavim razen Filedonkey mi izpiše da nisem povezana z strežnikom, pa sem saj mi zgoraj napiše Connect.

Bom probala z to spletno stranjo sončnica24.

curkica -> RE: e-Mule (14.2.2008 21:45:01)

Pol imaš pa čisto na vrhu, kjer piše "Strežniki" (tretje okence), tam klikni in odpre se ti cel seznam strežnikov, pa se na enega povežeš, klikni. Najboljši ti je Razorback.

sončnica24 -> RE: e-Mule (15.2.2008 8:15:33)

Hmm ti je supelo najt kaj tam?

hmm... -> RE: e-Mule (15.2.2008 20:47:48)

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hmm ti je supelo najt kaj tam?

Žal ne, enostavno ne gre.

curkica sploh mi ne izpiše ko kliknem Strežniki strežnika Razorback, saj ga sploh ni. Vse druge kar pa kliknem, pa mi izpišejo tisto internetno stran ki sem jo že prej pripopala.

mala Tinka -> RE: e-Mule (15.2.2008 23:42:44)

Če ti zgoraj piše Connect, pomeni, da nisi povezana. Klikni najprej na Connect in ko ti zgoraj potem napiše Disconnect, pomeni, da si povezana na strežnik. Potem pa lahko začneš z iskanjem. Pa pri Method nastavi na Server al pa na Global (Servers).
In to je rešitev tvojega problema!

mily -> RE: e-Mule (16.2.2008 8:01:41)

Tukaj imaš serverje
http://ed2k.2x4u.de/index.html

hmm... -> RE: e-Mule (17.2.2008 14:23:31)

IZVIRNO SPOROČILO: mala Tinka

Če ti zgoraj piše Connect, pomeni, da nisi povezana. Klikni najprej na Connect in ko ti zgoraj potem napiše Disconnect, pomeni, da si povezana na strežnik. Potem pa lahko začneš z iskanjem. Pa pri Method nastavi na Server al pa na Global (Servers).
In to je rešitev tvojega problema!

Ko še potem 1× kliknem pa se mi izpiše Cancel.

Anonimen -> RE: e-Mule (12.5.2008 14:58:43)

Zakaj mi noče povezat kademila omrežje? Kaj nima nastavljeno oz. kaj naj naredim?

Hvala

Stran: [1]