Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dvd za telovadbo od Vzajemne 15.12.2004 13:08:16
|
|
|
|
leah
|
Ojla!Jaz sem si ga nabavla tam nekje v 3o tednu,full optimistična,da bom telovadila, pa se mi še ni uspelo spravit.Se mi zdi zdaj v 36.t tud bz začet, ker nimam ne energije pa tud ni varno.Tako,da po porodu(spet ena moja optimistična napoved:)-)ali pa v naslednji nosečnosti. No drugače pa je dvd kar ql...tko da ga kar nabavi in veselo na delo:kuza:
|
|
|
|
dvd za telovadbo od Vzajemne 15.12.2004 16:32:09
|
|
|
|
lidia
|
jaz ga imam in sem navdušena, sem celo nekajkrat telovadila po njem, superca, zelo pametno se mi zdi, ker se naučiš, da pravilno uporabljaš spodnje trebušne mišice, ko vstajaš npr., da ne obremenjuješ po nepotrebnem hrbtenice, pa pravilne drže se tud naučiš...jaz sem skratka zelo zadovoljna z njim in se mi zdi dobra naložba. Zdaj ko sem v 37 tednu sem pa nehala z aktivno telovadbo in delam vsako jutro samo stretching, bom spet nadaljevala po porodu,ker se na dvd-ju vaje tudi za tisto obdobje, pa celo z bejbijem. Pa pa in veselo se razgibavaj! :metulj::kava::modri:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?