|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   družba
19.9.2006 19:12:56   
Anonimen
Koliko se vi in vaši partnerji posvečate kolegom? kdo gre večkrat ven vi ali mož? Kolikokrat tedensko/mesečno/letno pridejo vinjeni domov, če sploh? Koliko greste ve ven? Hvalauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: družba
19.9.2006 19:30:18   
*alja*
Mogoče bi lahko ti najprej odgovorila na svoja vprašanja, šele nato mi!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
19.9.2006 19:34:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 19:41:55   
Jacqueline
Nisva še poročena, sedaj živiva skupaj že kr nekaj mesecev. Vsak ima svoje kolege s katerimi se srečujeva 1 do 2 krat na teden (jaz recimo s sošolci iz srednje ali pa iz faksa, on isto). To so ponavadi kakšne daljše pijače, punce gremo vsake tolko v šoping, moška domena pa je fuzbal in ostali športi, ki me niti malo ne zanimajo. Dobivava se pa vsak s svojimi kolegi na isti dan v tednu, ostale večere pa preživiva skupaj ali pa greva kam s kakšnim drugim parom. Torej, če tako pogledam se isto posvečama kolegom. Meni so kolegi ful pomembni, njemu prav tako. Sem zagrižena zagovornica tega, da vsak ima še vedno nekaj svojega časa, svoj ventil, svoje veselje. Seveda se bo enkrat, ko bova imela otroka to spremenilo, ampak se vse da zrihtat. Mislim, da bi mi prav manjkalo, če si ne bi vsaj enkrat na teden vzela nekaj uric samo za sebe. Sicer je pa kr nekaj kolegov s katerimi se druživa na redni bazi na isti točki kot midva (načrtujejo otroka oziroma zelo resno razmišljajo o tej temi). Pol se boma pač družili na drugačem način.

Glede alkohola: ob kakih posebnih priložnostih se že kdaj pa kdaj zgodi, da kateri spije preveč, ampak je to tako redko. Ceniva pa oba dobro pijačo in hrano.  

Lp,
Jackie

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2006 20:25:08   
andrejka82
Midva imava skupne prijatelje, pa se ti so cisto vsi ze poroceni. Srecamo se sigurno en krat na teden. Zbiralisce je pri nama in takoj nas je v stanovanju 16. user posted image

Glede zuranja v nocnem zivljenu, hmmm, "kaj je ze to?" to je mimo, ker sva v samskih letih vsak po svoje na teden spravila mogoce 24 ur spanja skupaj. Zdaj pa je mir. user posted image

Moj ne pije user posted image , ce ze no, kaksno pivo, nikoli pa ni vinjen, jaz sem pa itak angelcek user posted image  , ne pijem, no, samo alkota ne.

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2006 20:41:20   
Anonimen
Midva sva bila zadnjič (po dveh letih) končno v kinu user posted image
Noben od naju ne kadi in ne pije alkohola.
Ne hodiva ven, ker se rajši zvečer posvečava en drugemu.
Prijatelje imava sicer tudi vsak svoje, ampak se rajši druživa s tistimi, ki so "družinski" - z otroci.

Se pa imava zelo fajn user posted image  tudi brez žuranja user posted image

(odgovor članu andrejka82)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2006 21:06:58   
Gina
Kolegom s posvečava bolj ob popoldnevih ali kakšen vikend, pa še to bolj malo. Jaz grem sicer s kolegicami dostikrat na polurno kavo, moj pa jih sreča in se zaklepeta v našem kraju, ravno tako za krajši čas. Skupaj greva h kakim frendom menda samo 1x na mesec in to popoldne - ker z otroki pač ne moreš ponoči okrog žurat, varstva pa nimava. Da bi kakšen od naju šel prav žurat, se ne spomnim. NO, kakšne sindikalne večerje že padejo, potem se pa neha.
Od mojega oče je bil kronik, posledično moj ne pije nič. Jaz pa tudi nimam posebnega veselja s pitjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2006 23:05:53   
Naty_ka
Midva tudi imava skupne prijatelje, tako, da smo večinoma skupaj v družbi. Ven hodiva bolj malo. Vinjen pa tudi ni bil nobeden že zeeeeelo dolgo časa.
To je odvisno predvsem od navad človeka in od tega koliko mu pomenijo družina in kolegi.
Jaz nimam nič proti, če gre kdaj kdo občasno ven s kolegi, ne. Moti pa me to, ko so kolegi več kot družina. Imam par kolegic, ki doma spresedijo same z otrokom, med tem ko se mož potika okrog. Pa ne enkrat na teden ampak vsak dan.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
19.9.2006 23:15:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2006 7:37:06   
smrka
Moj, se nenapija. Z druzbo ne hodi ven, ker zivijo v drugem kraju. Mogoce 2 krat na leto gre kam vn al sluzbeno al pa z bratom. Jest se obcasno zmenim s prijatlco na kofi... to je pa tud vse...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2006 8:10:22   
mojamura
moj gre včasih enkrat al dvakrat na mesec v lokalni bife, kjer moški udarijo kako dedjo debato....vinjen še ni prišel domov (kar ne morem trditi za prejšnjo vezo, kjer je bil on vsak drug dan nažgan)
jaz ne hodim ven, ker sem se preselila v ta kraj, niti ne poznam koga da bi nekam šla žurat. edino včasih ko grem na sprehod z mojim sončkom, se ustaviva pri najinih skupnih kolegih na kavi.
drugače se pa trudiva da bi bila družina čim več časa skupaj, že zaradi tega ker leta hitro bežijo in bodo otroci odrasli.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.9.2006 8:13:54   
tanikaa
Imava skupne kolege, tako da vedno greva skupaj ven.  Nekaj časa sva imela družbo, s katero smo se dobivali po bifejih, zdaj pa se druživa z pari, ki imajo otroke. Ali oni pridejo k nam, ali pa mi k njim. Alkoholuser posted image Kaj je touser posted image  Aja, to ji tisto, kar tako sovražim in ga zato uničujem user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.9.2006 9:03:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Midva greva več ali manj skupaj h kolegom.Ven v bistvu ne hodiva..nama ni do tega,da bi hodila po diskačih.Vinjen moj partner ne pride nikoli,jaz pa tudi ne...nihče od naju ne pije alkohola.Anonimna,a imaš kakšne probleme?

Tako je tudi pri nas..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.9.2006 9:11:43   
Sita
Pri nas prav tako.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.9.2006 16:37:17   
pinkygirl27
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Noben od naju ne kadi in ne pije alkohola.
Ne hodiva ven, ker se rajši zvečer posvečava en drugemu.
Prijatelje imava sicer tudi vsak svoje, ampak se rajši druživa s tistimi, ki so "družinski" - z otroci.

Se pa imava zelo fajn user posted image  tudi brez žuranja user posted image

Isto je pri nama.

Happiness is not having what you want, but wanting what you have.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.9.2006 20:45:33   
kapica
Jaz alkohola ne prenesem, tako da nisem kdaj vinjena, grem pa ze veckrat na kavico z kolegico. Njegovi kolegi so zelo dalec, tako da grejo parkrat na leto, ko prideva na obisk skupaj ven, pride domov enkrat ponoci. Se je pa tudi to umirilo, ker so bolj kot ne vsi samski in bi se naprej zurali, kot se mojemu, na sreco, ne da vec. Tega sem tudi vesela, morem priznat mi ´gre fejst na zivce ce ponoci okrog hodi, ne glede na to da je tako redko.  Prijatelje, pare, imava samo enega, dva, z njimi smo recimo 1krat na mesec ali dva skupaj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pinkygirl27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.9.2006 21:29:45   
Anonimen
Posvečanje kolegom - kolikor je treba; imava skupne kolege, zato...

Ven ne hodiva - samo službeno (vsak 1-2 krat letno, decembra, ko so zaključki)

Noben od naju ne pije, mogoče na vsakega pol leta spijeva eno skupno pivo

Če že grem ven je to popoldanska kavica s kolegicami - vse pridemo z otroki - ali pa službena kavica v dopoldanskem času

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti do 20 eur (15%)

DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (5%)

DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (10%)

NE, rajsi kupujem v trgovini (5%)

NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (30%)

NE, ne kupujem daril preko interneta (35%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!