Jacqueline -> RE: družba (19.9.2006 19:41:55)
|
Nisva še poročena, sedaj živiva skupaj že kr nekaj mesecev. Vsak ima svoje kolege s katerimi se srečujeva 1 do 2 krat na teden (jaz recimo s sošolci iz srednje ali pa iz faksa, on isto). To so ponavadi kakšne daljše pijače, punce gremo vsake tolko v šoping, moška domena pa je fuzbal in ostali športi, ki me niti malo ne zanimajo. Dobivava se pa vsak s svojimi kolegi na isti dan v tednu, ostale večere pa preživiva skupaj ali pa greva kam s kakšnim drugim parom. Torej, če tako pogledam se isto posvečama kolegom. Meni so kolegi ful pomembni, njemu prav tako. Sem zagrižena zagovornica tega, da vsak ima še vedno nekaj svojega časa, svoj ventil, svoje veselje. Seveda se bo enkrat, ko bova imela otroka to spremenilo, ampak se vse da zrihtat. Mislim, da bi mi prav manjkalo, če si ne bi vsaj enkrat na teden vzela nekaj uric samo za sebe. Sicer je pa kr nekaj kolegov s katerimi se druživa na redni bazi na isti točki kot midva (načrtujejo otroka oziroma zelo resno razmišljajo o tej temi). Pol se boma pač družili na drugačem način. Glede alkohola: ob kakih posebnih priložnostih se že kdaj pa kdaj zgodi, da kateri spije preveč, ampak je to tako redko. Ceniva pa oba dobro pijačo in hrano. Lp, Jackie
|
|
|
|