Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: družinski, partnerski in osebni prijatelji 5.4.2006 14:49:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne razumem zakaj te to zanima.. ?! Noo mas ze pac en razlog.. Pri nas je recimo vse troje v igri... Koliko imava katerih.. hmm.. druzinskih je nekaj.. partnerskih je sicer vec.. osebnih pa ravno prav... Ta trenutek nimava ravno posebnega varstva.. in ta varianta da bi sama hodila kam se malo caka.. Casa pa imamo tocno 24 ur dnevno.. in za druzenje ga namenimo kolikor ga zelimo.. Vcasih vec.. vcasih manj.. vcasih nic..
|
|
|
|
RE: družinski, partnerski in osebni prijatelji 5.4.2006 15:08:58
|
|
|
|
copka77
|
trenutno so družinski in partnerski enaki, jih je nekako okoli 15- isto sva študirala,zato se več ali manj pokrivajo, osebne imava valda vsak svoje jaz 3, partner 3.Ostali so sorodniki, med katerimi za prijatelje štejem brata in babico. časa je premalo, zdaj ko imam otroka in živim drugje. Prej smo se družili skoraj vsak dan - včasih z enimi, včasih z drugimi. Zdaj pa jih po resnici povedano vidim enkrat na dva tedna, enkrat na mesec ipd.-družino nekoliko pogosteje. Malo mogoče družbo pogrešam, ne pa preveč, saj mi moj pikec čudovito zapolni dan.tako da sem raje mama kot prijateljica, ha ha. Aja, slišimo se pa veliko. Vsak dan po telefonu,mobitelu z nekaterimi mailamo ali se "vidimo" po Skype-u. To je to...Torej : pomanjkanje časa in to da živim 100 km izven kraja mojih frendov in familije!!! Ko pa je čaga je pa čaga,( za martinovo in najine roj.dneve, je to tradicionalno) pridejo vsi , za tamalega pa poskrbi babica.
|
|
|
|
RE: družinski, partnerski in osebni prijatelji 5.4.2006 23:53:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je največji problem za druženje s prijatelji pomanjkanje časa. Toliko imam drugega dela, da si moram tiste trenutke za kofe ali obisk prav utrgati z urnika. Imam pa vse tri "vrste" prijateljev. In Kamikaza tudi, po mojem. Prijatelji, ki sva jih imela že prej, preden se je najina zveza začela, so najini osebni prijatelji. Ker sva skupaj "šele" dobri dve leti in pol, se vsi niti ne poznajo med sabo, saj smo razkropljeni po celi Sloveniji. In ker zadnje čase bolj poredko hodiva izven Ljubljane, so bolj oni tisti, ki pridejo. In ko so v Ljubljani, naju (oz. enega od naju) pokličejo, da skočimo na kavo. Pod "partnerske" prijatelje smatram tiste ljudi, ki sva jih s Kamikazo spoznala, odkar sva skupaj, ali pa ki naju oba poznajo od prej. Takih je pravzaprav največ. Družinski prijatelji pa so pri naju dveh predvsem sorodniki (njegovi, kajti jaz svojih nimam) in partnerji od sorodnikov. Zdaj, ko imava pri hiši dojenčka, je večinoma tako, da pridejo prijatelji k nama na obisk. Midva pa si včasih utrgava kako urico "zase" in greva vsak posebej s kom na kavo ali na pivo. No, včasih tudi za dalj časa, ni problema. Se pač prilagajava. Kolikokrat? Zagotovo je vsak teden najmanj eden na obisku in vsaj enkrat eden od naju skoči ven.
|
|
|
| Stran: [1] |
izbor imena za fantaadockKatero ime za fanta vam je najbolj všečpeter (
23%)
jan (
47%)
izak (
23%)
oto (
7%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!