Anonimen -> RE: družinski, partnerski in osebni prijatelji (5.4.2006 23:53:49)
|
Pri meni je največji problem za druženje s prijatelji pomanjkanje časa. Toliko imam drugega dela, da si moram tiste trenutke za kofe ali obisk prav utrgati z urnika. Imam pa vse tri "vrste" prijateljev. In Kamikaza tudi, po mojem. Prijatelji, ki sva jih imela že prej, preden se je najina zveza začela, so najini osebni prijatelji. Ker sva skupaj "šele" dobri dve leti in pol, se vsi niti ne poznajo med sabo, saj smo razkropljeni po celi Sloveniji. In ker zadnje čase bolj poredko hodiva izven Ljubljane, so bolj oni tisti, ki pridejo. In ko so v Ljubljani, naju (oz. enega od naju) pokličejo, da skočimo na kavo. Pod "partnerske" prijatelje smatram tiste ljudi, ki sva jih s Kamikazo spoznala, odkar sva skupaj, ali pa ki naju oba poznajo od prej. Takih je pravzaprav največ. Družinski prijatelji pa so pri naju dveh predvsem sorodniki (njegovi, kajti jaz svojih nimam) in partnerji od sorodnikov. Zdaj, ko imava pri hiši dojenčka, je večinoma tako, da pridejo prijatelji k nama na obisk. Midva pa si včasih utrgava kako urico "zase" in greva vsak posebej s kom na kavo ali na pivo. No, včasih tudi za dalj časa, ni problema. Se pač prilagajava. Kolikokrat? Zagotovo je vsak teden najmanj eden na obisku in vsaj enkrat eden od naju skoči ven.
|
|
|
|